Pizza som dessert eller kveldskos
Kombinasjonen av chevre, ricotta, pærer og fiken gjør at den både kan fungere som et mindre søtt alternativ til dessert og når du bare har lyst på noe som verken er for søtt eller bare salt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kombinasjonen av chevre, ricotta, pærer og fiken gjør at den både kan fungere som et mindre søtt alternativ til dessert og når du bare har lyst på noe som verken er for søtt eller bare salt.
Les hele sakenFromasj er undervurdert som dessert - i hvert fall lages det ikke så ofte lenger. Det kan du gjøre noe med. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDenne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.
Les hele sakenHar du også selvplukkete blåbær i fryseren, vet du hva du skal bake i dag.
Les hele sakenDe er søte og fylt med nøtter og fungerer derfor som alternativ til kake eller dessert - eller snack.
Les hele sakenOg hvis du fortsatt har noe igjen, vet du at de kommer til å bli brukt snart, for så godt smaker denne ostekaken.
Les hele sakenDen er både lett og lage - i god tid i forveien - og perfekt porsjonert.
Les hele sakenSå er heller ikke disse Sarah Bernhardt-munnfullene vanlige julekaker, men derimot en klassiker som det alltid er plass for. Her får du to forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenBoller med smak av safran fylt med kokos er så godt at de overgår de fleste lussekatter, og kan bakes når som helst på året.
Les hele sakenFor sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.
Les hele sakenPepperkaker som kanelboller, bare i brødform må bare bli suksess.
Les hele sakenDenne kraftpakken av en julekake kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul. Oppskriften får du her.
Les hele sakenSurmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.
Les hele sakenToscakake er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av.
Les hele sakenGresskar kan brukes i langt flere søte settinger enn pai. Denne oppskriften på dessert for eksempel.
Les hele sakenSjokoladeterter er ikke bare rågodt som dessert, de er supre å ha på lur når du venter besøk, eller bare har lyst på litt søtt. Her er oppskriften.
Les hele sakenPå samme måte som du blir hekta på croissanter, blir du hekta på å bake dem selv når du først har fått grep på denne type bakst. Det er mye enklere enn du tror.
Les hele sakenI dag kan du sitere Ole Brumm når vi spør om du vil ha eplekake eller ostekake - ukens kake er nemlig intet mindre enn en epleostekake
Les hele sakenEplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
Les hele sakenDu baker rett og slett eplene. Utrolig godt, og en super løsning når du har epler som ingen lenger vil spise.
Les hele sakenDu behøver ikke ha egen traktor (eller være et barn) for å få lyst på denne kaken. Ikke er den vanskelig å få til heller.
Les hele sakenHar du hagen full av epler, og noen er litt for syrlige til å være gode å spise, er denne oppskriften en god løsning.
Les hele sakenKlissete kakebunn med en syrlig kremet glasur er et perfekt innslag på kakebordet - eller til ettermiddagskaffen.
Les hele sakenSpesielt som her når den dekkes av en herlig appelsinsirup og serveres med vaniljekrem.
Les hele sakenBåtis er manges favoritt. Her får du den i ekstra stor utgave - 100 prosent hjemmelaget og av vafler fra i går. Vinn-vinn med andre ord. Fire timer i fryseren og godbiten er klar til å nytes.
Les hele sakenClafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Les hele sakenDenne oppskriften tar faktisk ikke lengre tid å lage. Og så smaker den helt himmelsk.
Les hele sakenLitt grovt mel og blåbær eller solbær oppveier at bollene er søte. Da kan du unne deg en til.
Les hele sakenBlåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten.
Les hele sakenEthvert kakebord har plass til både rullekake og gulrotkake, men må du velge en, kan du fint si ja takk, begge deler - som her.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele saken90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.
60 hvite burgundere i spesialutvalget og spesialbestilling i årgang 2022 som er en årgang for dem som liker rike og kjøttfulle sødmefylte chardonnay-viner.
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Reinskav er en selvfølge når samenes nasjonaldag havner midt i uka, for denne delikatessen er utrolig rask å tilberede. Her i en ny sammenheng.
Les hele sakenVi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Les hele sakenDette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.
Les hele sakenRomdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.
Les hele sakenKombinasjonen av chevre, ricotta, pærer og fiken gjør at den både kan fungere som et mindre søtt alternativ til dessert og når du bare har lyst på noe som verken er for søtt eller bare salt.
Les hele sakenJa, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.
Les hele saken