Lag sjokoladeparfaitkake som en mesterkonditor
Det som høres ut som noe veldig komplisert, er faktisk ikke så vanskelig, bare du er konsentrert og nøye gjennom prosessen.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det som høres ut som noe veldig komplisert, er faktisk ikke så vanskelig, bare du er konsentrert og nøye gjennom prosessen.
Les hele sakenUkens kake er bokstavelig talt spritet opp, men den smaker veldig godt uten den ekstra ingrediensen. Oppskriften må prøves.
Les hele sakenDet er lite som lukter så hjemmekoselig som fersk gjærbakst. Og få bakverk som er så gode som kringle. Her gir vi deg oppskriften på bestemors favorittkringle. Den er så absolutt intet unntak.
Les hele sakenSjokolade og kanelkrydrete pærer er en veldig god kombinasjon som blir ekstra vellykket i form av denne kaken.
Les hele sakenEt brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.
Les hele sakenMange lar det bli med tilbehør til kjøttkakene, men friske tyttebær smaker fantastisk sammen med den fete mascarponekremen.
Les hele sakenOgså om du foretrekker svart kaffe, er denne cappuccinokaken en virkelig godbit.
Les hele sakenHer er det suffleen som gir luftigheten og smaken av pasjonsfrukt og nektariner som står for det tropiske innslaget. At det blir en dessert alle vil like, er garantert.
Les hele sakenDet er tepulveret som er bedre kjent som matcha som gir den intense grønnfargen. Det bidrar også med en mineralsk karakter som gir kaken en unik smak.
Les hele sakenVelg mellom rips, kirsebær eller moreller, eller det du måtte ha for hånden.
Les hele sakenPannacotta er manges favoritt-dessert, med hvit sjokolade blant ingrediensene og marinerte jordbær på toppen smaker den himmelsk.
Les hele sakenSmuldrepai og dine favoritter blant sommerens bær får følge av en kaldrørt vaniljekrem - også den hjemmelaget.
Les hele sakenDen er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.
Les hele sakenDe er dessuten veldig raske å lage.
Les hele sakenSelv om den er dresset opp for bryllup, tåler den å serveres til mindre betydningsfulle anledninger.
Les hele sakenEnklere blir det ikke, og det uten at du må gi avkall på mye smak.
Les hele sakenDet er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.
Les hele sakenVel er kokos og -makroner veldig godt, men når de også får pistasjnøtter på ingredienslista, ja da blir de knallgode.
Les hele sakenHar du også en boks vaniljeiskrem er suksessen sikret.
Les hele sakenEtter kakefesten blir det alltid noe til overs. Med denne oppskriften får restene nytt liv.
Les hele sakenRabarbra og ingefær er en spennende smakskombinasjon som gjør seg godt i muffins.
Les hele sakenNår den i tillegg er fylt med en deilig og tykk sitronkrem, er kakelykken sikret.
Les hele sakenRabarbraen i hagen spretter opp allerede mange steder. Men om det ikke skjer hos deg, finner du den i butikken eller kanskje i fryseren. Da har du det som trengs til denne oppskriften.
Les hele sakenNoen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.
Les hele sakenDen er ikke så barnslig som den ser ut til. Derimot saftig og mektig. Men ikke mer enn at du klarer et stykke til.
Les hele sakenNår du maler nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Les hele sakenI hvert fall har den alt som skal til for å gi kaffekosen riktig påskestemning. Her finner du oppskriften.
Les hele sakenI hvert fall smaker den himmelsk av hylleblomst som samtidig er godt mot vårslapphet.
Les hele sakenHar du levd noen tiår, husker du sikkert den gammeldagse festdesserten Marte Knipe. Sikre deg oppskriften.
Les hele sakenKanelboller er nok den bollesorten som nytes hyppigst i dag. Aller best smaker de nystekte utendørs på pinne.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenEngelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.
Les hele sakenFor denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.
Les hele sakenFra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenBåde den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.
Les hele sakenDet som høres ut som noe veldig komplisert, er faktisk ikke så vanskelig, bare du er konsentrert og nøye gjennom prosessen.
Les hele sakenAt norske vinkart er i verdensklasse, er slått fast en gang for alle. 10 av dem stakk av med gull i Star Wine List Norway 2025 og samtlige konkurrerer i verdensfinalen i juni 2026.
Les hele saken