Dette bruker du rester av gresskar til - og den smaker like godt som den ser ut
Gresskar kan brukes i langt flere søte settinger enn pai. Denne oppskriften på dessert for eksempel.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Gresskar kan brukes i langt flere søte settinger enn pai. Denne oppskriften på dessert for eksempel.
Les hele sakenOg det enten du feirer Halloween eller ei. For gresskarene som fyller butikkene akkurat nå, bør brukes, og denne oppskriften er en god måte å få brukt gresskarinnmaten på.
Les hele sakenDu kan selvsagt bruke kjøpesyltetøy, og du kan også bruke ulike typer syltetøy. Fargen og smaken på glasuren varieres med hvilke bær du velger.
Les hele sakenSjokoladekaker og -desserter får fram smilet til enhver. Se alle de fristende oppskriftene her.
Les hele sakenDen er dessuten saftig og holdbar og fin å ta med på tur.
Les hele sakenKombinasjonen av marengs og syrlig kompott gjør at du får lyst på et stykke til.
Les hele sakenDu finner knapt et bedre tilbehør til iskremen enn dette. Må prøves.
Les hele sakenSitron gir ikke bare en veldig god kontrast til kaffen, den letter også smaken og gir deg lyst på et stykke til.
Les hele sakenJordbær, pasjon og vanilje. En slik kake går i en egen mage. Lettlaget er den dessuten.
Les hele sakenI denne kaken gjør de nemlig susen.
Les hele sakenDu trenger en stekeovn - utover det er det meste mulig å ta med seg hjemmefra eller fra butikken.
Les hele sakenMed lettmargarin i stedet for smør, sparer du litt på kaloriene, men ikke på smaken.
Les hele sakenAppelsinsesongen går mot slutten, og vi benytter anledningen til å ta et smakfullt farvel. Vi feirer vårens komme med en himmelsk kombinasjon!
Les hele sakenDen er ikke bare frisk, men har også god sprøhet og ekstra sunne ingredienser.
Les hele sakenDesserten med det morsomme navnet som betyr norsk omelett, er som skapt for nasjonaldagen.
Les hele sakenDen kan du nemlig lage gang på gang helt uavhengig av årstid. Ikke er den komplisert heller - bare veldig god.
Les hele sakenPepperkaker smaker ikke like godt på denne siden av årsskiftet. Bortsatt fra i en brødpudding som denne.
Les hele sakenBærene du ikke spiser som de er, bruker du i denne kakeoppskriften. Rett og slett en lekker munnfull.
Les hele sakenDet er mye godsaker i denne krokanbløtkaken, men morellene gir den det lille ekstra. Slik at du får lyst på et stykke til.
Les hele sakenKaffe og hvit sjokolade gir ostekaken en ekstra dimensjon. Liker du ikke kaffe, eller om den skal serveres til de yngste, kan du bruke kakao i stedet.
Les hele sakenOm du synes marsipankake er noe som skal overlates til proffene, kan du prøve deg på denne som er både lettlaget og velsmakende. Og ikke minst enkel å pynte.
Les hele sakenFor den må ikke passes mens den står i ovnen. Når du kommer tilbake til kjøkkenet, er den ferdig og klar til å pyntes. Og smaken er himmelsk.
Les hele sakenThekake eller tekake som den også kalles de fleste andre steder er bestselgeren hos Melhus Bakeri på Heimdal sør for Trondheim. Hvorfor skjønner du når du ser oppskriften.
Les hele sakenDu må selvsagt like både banan, karamell og krem, men kombinasjonen er av typen guilty pleasure. Tenk Banos og Ha-På, bare mye bedre.
Les hele sakenOg har du ikke gresskar, er det lurt å skaffe det, for denne kaken er dyrisk god. Ikke er den vanskelig å lage heller.
Les hele sakenAppelsin får deg til å smile på flere måter. Som i denne oppskriften med mandler i bunn, luftig fromasj og fast gele på toppen.
Les hele sakenOg selv om det er rødvin i må du slett ikke være voksen for å smake, for blant ingrediensene finnes både Nesquick-pulver og melkesjokolade.
Les hele sakenDet kastes altfor mye banan som egentlig er perfekt moden. I hvert fall er de perfekte til å bruke i kaker eller brød. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenPlommer som har mistet spensten, men fortsatt er friske, skal ikke kastes. De skal derimot brukes til en kake som denne laget med sconesdeig.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenEngelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.
Les hele sakenSaftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.
Les hele sakenFor denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.
Les hele sakenFra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLikør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.
Les hele saken