Vant med "telefonkiosk"

Christoffer Magnusson er Stavangers beste bartender.

- Det føltes veldig bra å få en plassering og ekstra gøy å vinne når det var så mange dyktige bartendere som konkurrerte, sier Christoffer Magnusson fra Alf & Werner.

Han møtte 20 av Stavangers beste bartendere i Beefeater Open på Taket bar i Stavanger denne uka, melder arrangøren i en pressemelding.

Bidragene ble vurdert etter krav til originalitet, smak og presentasjon. I tillegg la dommerne vekt på publikumskontakt, et viktig element for å skape gode relasjoner til gjester.
- Til slutt fant vi tre drinker som skilte seg ut med et høyere nivå enn de andre bidragene. Vinnerdrinken «Phone Booth» hadde en god balanse, en veldig behagelig smak og løftet frem Beefeater 24 på en fin måte, sier Johan Gilbe, jurymedlem og on-trade salgssjef hos Pernod Ricard.

- Drinken er inspirert av sommerens fruktige bær og urter, samtidig som det var viktig å beholde ginens karakter. Navnet "Phone Booth" er inspirert av en av de tingene jeg forbinder aller mest med England, nemlig de røde klassiske telefonkioskene, sier Magnusson.

Tett etter vinneren kom Gunnar Zahl fra Timbuktu med drinken «Refreshingly London». Ivan Karlsen fra Nåløyet tok tredjeplassen med «B Best».

Beefeater Open ble arrangert i Stavanger for femte gang. Konkurransen er et lukket bransjearrangement, og alle bartendere i Stavanger og omegn er velkommen til å delta.  Juryen besto av Johan Gilbe, on-trade salgsjef, Pernod Ricard Norway, Ørjan Kønig, driftsjef Timbuktu, Taket, Straen, Nåløyet og Fredrik Sund, barsjef 23:25.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen