Vant samisk kokkekamp

Vant samisk kokkekamp

Martin Jønsson var best under historiens første Sápmi Awards.

Kjøkkensjef på Quality Hotel Grand Royal i Narvik, Martin Jønsson, ble sist mandag hedret av direktøren på Quality Hotel Grand Royal og resten av personalet.

– Jeg har deltatt to ganger på Årets kokk i Sverige, men dette kjennes bedre. Det er viktig at dette var en samisk kokkekonkurransen, sier 34-åringen til Fremover.

I finalen fikk de tre finalistene en råvarekurv som besto av røye, reinsdyrplomme, urter og meieriprodukter.

– Jeg var så skjelven og stresset, pulsen var på minst 250, sier Jønsson. Han betegner nivået i konkurransen som høyt og deler prisen med alle på Grand i Narvik. Prispengene, 10 000 kroner, skal han imidlertid bruke på seg selv og en matreise til russiske samer.

Forsiden akkurat nå

Test Magnumflasker med rødvin eller hvitvin

Den som får en av disse magnumflaskene under juletreet blir ekstra fornøyd

I motsetning til mye annet som pakkes inn i disse dager, er god vin en velkommen gave. Også her gjelder det at jo større pakken er, jo bedre. Her er 146 å velge mellom. Les hele saken

Til toppen