Var sykmeldt – ble kakebaker

Var sykmeldt – ble kakebaker

Wenche Eriksen serverer søte saker i Moss.

Første august ånet Kakegalleriet dørene ved Kanalen i Moss. Bak disken står Wenche Eriksen, som selger hjemmelagde cupcakes og kaker fra egenutviklede oppskrifter. I tillegg byr hun på Eriksen by på enkle lunsjretter, laget fra bunnen av.

Det var under en sykmeldingsperiode tidligere i år at Eriksen fikk ideen om å åpne sitt eget utsalg. Som utdannet kokk brukte hun sykmeldingstiden til å bake – og ble hekta. Deretter skjedde ting fort.

– Jeg har fått strålende tilbakemeldinger fra kundene og har allerede fått noen stamkunder, forteller Eriksen til Moss Avis.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen