Varslet om permitteringer

Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund har gått ut med permitteringsvarsel til 120 ansatte.

- Vi har ikke permittert noen ennå, og det kommer trolig til å dreie seg om åtte til ti personer som blir permittert, dersom vi må gjøre det, sier hotelldirektør Sverre Ødegård ved Quality Hotel & Resort Skjærgården.
 
Hotellet har 60 årsverk fordelt på 120 personer.
 
Dramatisk
- Det er dramatisk å gå ut med et slikt varsel, men samtidig tror jeg ikke det blir så stort omfang av dette. Det er leit og beklagelig, men vi kommer oss gjennom det, sier Ødegård.
 
Det finnes et badeanlegg på området, og hotellsjefen ser hotell- og badeanleggene som en enhet. Han vil ikke fortelle når eller hvilken gruppe ansatte som vil kunne bli permittert.
 
Ingen flere
- Vi skal se på hele hotellet, og ta hver enkelt avdeling for seg. Det er ennå ikke klart hvor det eventuelt skal kuttes, sier Ødegård til Telemarksavisa.
 
Samtidig har bedriften innført ansettelsesstopp.
 
- Det er finansmarkedet generelt som gjør at vi varsler permitteringer, sier hotelldirektøren.
 
Ser bra ut
- Det ser bra ut for oss ut november og i julebordsesongen, men vi vet at januar og februar er rolige måneder for oss. Vi har et ansvar for hele bedriften, og følger situasjonen fra dag til dag. Per i dag er det ingen ansatte som er permittert fra stillingene sine hos oss, understreker Ødegård.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen