Velkommen prisdumping

Denne spanske supervinen dumpes på det norske markedet, men bare i august. Så her må du være rask.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Nå er nemlig prisen på Marqués de la Concordia Hacienda Abascal Producción Limitada 2005 (52709) satt ned til det halve. Utgangspunktet på 500 kroner kan virke høyt, men det reflekterer en vin som lages i bare 3.000 flasker, av de beste druene fra vingården Hacienda Abascal i Ribera del Duero - et område som har opplevd jevnt økende priser.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Sammenlignet med andre toppviner fra Ribera del Duero er den gunstig priset, og nå med den nye prisen altså det reneste kuppet. Det finnes 800 flasker tilgjengelig i Norge, og de får nok bein å gå på.

Flere av Vinmonopolets utsalg har bestilt denne vinen for eget salg. Det forventes derfor at de i løpet av de nærmeste nærmeste dagene får sine bestillinger levert.
 

NB! Vi gjør oppmerksom på at vinen pr. 03.08.10 kl. 15.00 er utsolgt fra leverandør. Nytt parti er ventet inn 13.08.10.
 
Importøren kan opplyse om at de i første omgang fikk 400 flasker av denne vinen, men at de nå har fått tak i ytterligere 800 flasker siden den ble raskt utsolgt.
 
Fordi tidspunkt for tilgjengelighet er usikkert, kan du dessverre enn så lenge ikke bestille denne vinen gjennom Apéritifs system. Vi vil oppdatere saken straks vi får kjennskap til endring av leveringstidspunkt. Følg likevel jevnlig med på lagerstatus via lenken ovenfor - det kan nemlig også hende at enkelte kundebestillinger ikke blir avhentet innen fristen.

Skulle du likevel være for sent ute, er det en viss trøst i den "vanlige" Marqués de la Concordia Hacienda Abascal Crianza 2010 (15626) som også koster mer i andre markeder enn her. Den er sågar tilgjengelig i de fleste polutsalgene.
 
Begge kommer fra Marqués de la Concordias prestisjeprosjekt i Ribera del Duero som ble etablert så sent som i 1999. De 17 hektar vinmarker ligger ved 650 m.o.h. og er utstyrt med så vel dryppvannings- som antifrostsystem noe som er nødvendig her hvor vårtemperaturene kan være ganske lave.

Bodegaen som rent arkitektonisk er miljøvennlig, inneholder ikke bare 1200 franske eikefat, men også på et minihotell og ikke minst en "cafe", under ledelse av Sergi Arola som har to stjerner i Michelin-guiden for sin Madrid-restaurant Gastro.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Marqués de la Concordia Hacienda Abascal Producción Limitada 2005

Produsent:
Marqués de la Concordia
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Ribera del Duero
Pris:
500,00 kr
Varenummer:
52709
91 Poeng
Les smaksnotatene »

Marqués de la Concordia Hacienda Abascal Crianza 2016

Produsent:
Marqués de la Concordia
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Ribera del Duero
Pris:
157,00 kr
Varenummer:
1562601
86 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen