«Let’s paint the town red!», smaking av pinot noir med Thierry Fritsch og Marianne Johnsen, kun for profesjonelle. Vi har begrenset antall plasser, vennligst meld deg på ved å huke av i påmeldingsskjemaet du finner lenke til nedenfor.
Kl. 16.00 Master class:
«Fizz your mind», presentasjon av Crèmant d’Alsace ved Marianne Johnsen - vinkelner. Vi har begrenset antall plasser, vennligst meld deg på ved å huke av i påmeldingsskjemaet du finner lenke til nedenfor.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Strutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.
Norge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.