Velkommen til Apéritifs butikk

Apéritifs butikk, spesielt innredet for deg som er glad i god mat og drikke og som jakter på de beste produktene innen kjøkkenutstyr, som panner og gryter, samt oljer og eddiker av spesielle kvaliteter i hyllene. I tillegg finner du høykvalitetsglass fra produsenten Schott-Zwiesel.

Apéritifs butikk er et samarbeide mellom Handberg Engros AS, Jon Schøning og Apéritif. Nedenfor kan du lese om produktgruppene og hvilken filosofi vi har. Du oppdager fort at kvalitet er satt i høysetet.

Kjøkkenutstyr

Våre leverandører har spesialisert seg på produkter som er det ypperste av sitt slag, både når det gjelder produksjons- og sluttkvalitet. Dette sikrer deg som kunde varer med lang levetid som er enkle i bruk. Selv om våre produkter i første omgang kan synes dyre, er dette produkter som er ment å skulle vare, og som derfor ikke behøver å byttes ut med det aller første.

De fleste av våre produkter er ment som en hjelp i vanlig daglig bruk, enten det gjelder Gastrolux Titan 2001-panner og gryter, Zwilling kniver, eller stavmixere fra Bamix. Andre produkter er kanskje noe mer spesielle, men vi har lagt vekt på funksjonalitet og design i vår utvelgelse av våre leverandører. En kresenhet vi mener kommer våre kunder til gode.

Gourmetartikler
Her vil du møte resultatet av flere års leting på

internasjonale matmesser og privatbesøk i Spania, Italia og Frankrike. Vi har besøkt en rekke små familiebedrifter som fortsatt setter sin ære i å produsere rene gourmetiske produkter basert på til dels økologiske råvarer.

Vårt Internett sortiment er basert på de mest etterspurte produktene, produkter som tusenvis av kunder har kjøpt og går god for. Her finner du olivenoljer og eddiker du knapt trodde var mulig. Trøffeloljer, trøffelhonning, grønne og sorte olivenpureér, pesto og sugo, ekte risottoris og mye mer.

Vi er opptatt av at du som kunde skal kunne handle trygt og sikkert, og derfor er produktene vi presenterer her testet ut av profesjonelle kjøkkensjefer.

Trenger du nye kvalitetsglass anbefaler vi den rikholdige serien av krystallglass fra Schott-Zwiesel. Pepperkverner fra Peugeot kan du også skaffe her, sammen med alle de små redskap du ser internasjonale kokker benytter seg av.

Lyst på å ta en titt i hyllene?

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen