Velkommen til Horecanett

(Når du registrerer deg i "Mitt Drikkekart" får du tilgang til alle seksjoner i Horecanett. Passord deles KUN ut til personer som arbeider i bedrifter med skjenkebevilling.)

(dersom du allerede er registrert bruker)

På Apéritifs bransjesider på internett, Horecanett, har det lenge vært mulig å sette sammen og utforme drikkekartet til spisestedet. Høsten 2003 lanserte vi en ny og sterkt forbedret versjon der brukervenneligheten er satt i høysetet og resultatet så elegant at du kan levere det direkte til trykkeriet. Det betyr at du lett og elegant kan bygge opp ditt eget drikkekart via nettsidene og få det rett ut på printeren eller lagre det slik at du kan sende til trykkeriet.
Her finner du drikkekartet: http://www.aperitif.no/?domittvinkart=1

Kjøpe eller selge vin og annet snadder
Har du to eller ti kasser vin til salgs, kan du legge ut en annonse her på Horecanett. Eller om du er på jakt etter en spesiell vin, en liten cognacprodusent, en spesielle kaffeblanding, en fransk ost, en italiensk olivenolje eller havsalt fra Mexico er det kanskje en leverandør som har lagt ut et tilbud.

Gratis stillingsannonser
Er du på jakt etter en servitør, kokk eller for den saks skyld hovmester, kan du annonsere gratis her. Er du ledig på markedet, kan du tilby din assistanse. Det koster ingen ting.

Vennlig hilsen Apéritif

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen