Verdens beste barer kåret

Verdens beste barer kåret

Tales of the Cocktail kårer årlig de største baropplevelsene i verden.
Aase E. Jacobsen
02 August 2013 - 11:31

The Dead Rabbit i New York ble kåret til verdens beste nye cocktailbar og dens sjefsbartender Jack McGarry er årets beste bartender. 

Baren fikk også prisen World’s Best Cocktail Menu.

LES MER: Historien bak Dead Rabbit

Verdens beste cocktailbar er imidlertid Drink i Boston. Mens Clover Club i Brooklyn er USAs beste. Den fikk også utnevnelsen Best High Volume Cocktail Bar.

Det er ingen nordmenn involvert denne gangen. Slik som da Eau-de-vie i Sydney ble kåret til verdens beste nye cocktailbar i 2011.

LES MER: Sven Almenning og Eau-de-Vie

Tales of the Cocktail 2013

World’s Best New Cocktail Bar
The Dead Rabbit
New York, New York, USA

International Bartender of the Year
Jack McGarry
The Dead Rabbit
New York, New York, USA


World’s Best Cocktail Menu
The Dead Rabbit
New York, New York, USA
 
World’s Best Cocktail Bar
Drink
Boston, Massachusetts, USA

Best Restaurant Bar
Saxon + Parole Restaurant
New York, New York, USA


World’s Best Hotel Bar
The NoMad Hotel
New York, New York, USA

Best American Cocktail Bar
Clover Club
Brooklyn, New York, USA

Best High Volume Cocktail Bar
Clover Club
Brooklyn, New York, USA

American Bartender of the Year
Charles Joly
The Aviary
Chicago, Illinois, USA
 
Best American Brand Ambassador
Todd Richman
Sidney Frank Portfolio

Best Bar Mentor
Julie Reiner
Brooklyn, New York, USA
 
Best Cocktail Writing – Author
Gary Regan
 
Best Cocktail Writing – Publication
DiffordsGuide.com

Best International Brand Ambassador
Jacob Briars
Bacardi Portfolio
 
Best New Book (Cocktail/Bartending)
Drinks by Tony Conigliaro

Best New Product
Fords Gin


World’s Best Drink Selection
canon: whiskey and bitters emporium
Seattle, Washington, USA

The Helen David Lifetime Achievement Award
Salvatore Calabrese
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her