Verdens beste barer kåret

Verdens beste barer kåret

Tales of the Cocktail kårer årlig de største baropplevelsene i verden.
Aase E. Jacobsen
02 August 2013 - 11:31

The Dead Rabbit i New York ble kåret til verdens beste nye cocktailbar og dens sjefsbartender Jack McGarry er årets beste bartender. 

Baren fikk også prisen World’s Best Cocktail Menu.

LES MER: Historien bak Dead Rabbit

Verdens beste cocktailbar er imidlertid Drink i Boston. Mens Clover Club i Brooklyn er USAs beste. Den fikk også utnevnelsen Best High Volume Cocktail Bar.

Det er ingen nordmenn involvert denne gangen. Slik som da Eau-de-vie i Sydney ble kåret til verdens beste nye cocktailbar i 2011.

LES MER: Sven Almenning og Eau-de-Vie

Tales of the Cocktail 2013

World’s Best New Cocktail Bar
The Dead Rabbit
New York, New York, USA

International Bartender of the Year
Jack McGarry
The Dead Rabbit
New York, New York, USA


World’s Best Cocktail Menu
The Dead Rabbit
New York, New York, USA
 
World’s Best Cocktail Bar
Drink
Boston, Massachusetts, USA

Best Restaurant Bar
Saxon + Parole Restaurant
New York, New York, USA


World’s Best Hotel Bar
The NoMad Hotel
New York, New York, USA

Best American Cocktail Bar
Clover Club
Brooklyn, New York, USA

Best High Volume Cocktail Bar
Clover Club
Brooklyn, New York, USA

American Bartender of the Year
Charles Joly
The Aviary
Chicago, Illinois, USA
 
Best American Brand Ambassador
Todd Richman
Sidney Frank Portfolio

Best Bar Mentor
Julie Reiner
Brooklyn, New York, USA
 
Best Cocktail Writing – Author
Gary Regan
 
Best Cocktail Writing – Publication
DiffordsGuide.com

Best International Brand Ambassador
Jacob Briars
Bacardi Portfolio
 
Best New Book (Cocktail/Bartending)
Drinks by Tony Conigliaro

Best New Product
Fords Gin


World’s Best Drink Selection
canon: whiskey and bitters emporium
Seattle, Washington, USA

The Helen David Lifetime Achievement Award
Salvatore Calabrese
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her