Verdens beste te støtter tsunamiofrene

I følge tekjennere er Dilmah-teen fra Sri Lanka kanskje verdens aller beste te. Nå er den tilgjengelig i Norge.

I følge tekjennere er Dilmah-teen fra Sri Lanka kanskje verdens aller beste te. Nå er den tilgjengelig i Norge.

Den familiedrevne teprodusenten Dilmah fra Sri Lanka er kjent ikke bare for sin høye kvalitet på teen men også for sitt bidrag til å skape en rettferdigere verden. Først og fremst gjennom å gi de ansatte verdige arbeidsforhold samt å tilbakeføre ressurser til lokalsamfunnet. Dernest ved å satse på bærekraftig jordbruk og produksjon.

I motsetning til de fleste andre temerker kan Dilmah garantere at hvert eneste teblad kommer fra de plantasjene familien har kontroll over. Fordyrende og forsinkende mellomledd unngås og teen som til slutt havner i kannen er så frisk som overhodet mulig.

Dilmahs utvalg omfatter tradisjonell svart te, eksotiske fruktteer, ulike typer grønn te, koffeinfri urtete samt økologisk dyrket te. I tillegg en serie (Watte) med te fra ulike høyder over havet og ikke minst egen serie spesielt beregnet på tebarer (den heter rett og slett t) med et eget designkonsept.

Det er Dilmah-gründer Merril J.Fernando som står for utvelgelsen av teen til de ulike sortene som av mange regnes som verdens beste. Han har gitt navn til stiftelsen MJF Charitable Foundation som arbeider med fattigdomsbekjempelse på Sri Lanka. Det store antall tsunamiofre har gitt ytterligere behov for stiftelsens midler. Du kan lese mer her: www.dilmah.no

Dilmah-teen er nå i salg i samtlige Coop-butikker samt i en rekke Meny og Ultra-butikker.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen