Vertshuset Bjørnson skal selges

Vertshuset Bjørnson i Eidsvåg skal selges.
Redaksjonen
21 August 2008 - 14:00

- Utleie kan også være aktuelt. Potensialet er stort for den som vil satse, sier Tor Gunnar Hansen i eiergruppen.
 
Godt innarbeidet
Vertshuset Bjørnson er godt innarbeidet som kafè og restaurant i Eidsvåg. Brødrene Dag og Tor Gunnar Hansen overtok vertshuset i 1993. Tor Gunnar har senere solgt seg ut. Frem til for et par år siden var det Dag Hansen som hadde ansvaret for driften. Da han flyttet til Molde ble Marianne Tørset ansatt som ny daglig leder. Hun har nå sagt opp stillingen.
 
- Vertshuset er godt innarbeidet og det er store muligheter for den som vil satse. Det vil være perfekt som en familiebedrift, sier Hansen til Driva.
 
Må ta gjeld
Tor Gunnar Hansen eier stedet sammen med Johan Nilsen, Marianne Tørset og Stein Husvang. Hansen sier både salg og utleie kan være aktuelt.
 
Hansen opplyser at den som kjøper vertshuset må overta en gjeld på rundt 2,8 millioner kroner. Gjelden er fordelt mellom to lån. I tillegg vil en eventuell kjøper måtte ut med 250 000 kroner for å overta aksjene i selskapet.
 
- Vi håper vi finner noen som er interessert i å kjøpe eller drifte stedet, sier Tor Gunnar Hansen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her