Vesterdal Larsen til Madrid Fusion

Vesterdal Larsen til Madrid Fusion

Espen Vesterdal Larsen skal lage mat på Spanias største matmesse.
18 Januar 2012 - 16:21

Som første nordmann er Espen Vesterdal Larsen invitert til Madrid Fusion, Spanias største matmesse. Vesterdal Larsen, som er tilknyttet Kulinarisk Akademi, skal gjøre to ”live cooking”-demonstrasjoner, hvorav den ene på norsk laks. I tillegg skal 38-åringen delta sammen med en rekke kjente dessertkokker og bakere på messens nye arena, Dulcefusion. Det skriver Kulinarisk Akademi i en pressemelding.

Madrid Fusion arrangeres mellom 24. og 26. januar, og går i år av stabelen for 10. gang. Messen er det viktigste arrangementet innen gastronomi i Spania. Ferran Adrià og Heston Blumenthal har tidligere deltatt på messen, og hvert år lages det i etterkant av messen en bok med bidrag fra alle kokkene.

I tillegg til deltakelsen på Madrid Fusion, skal Vesterdal Larsen delta i ett eller to TV-programmer samt gjøre en gjesteopptreden på en av Madrids restauranter, melder Kulinarisk Akademi.

Espen Vesterdal Larsen er tidligere verdensmester i kokkekunst med Kokkelandslaget. Han er også norgesmester i konditorkunst.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sørg for å ha nok av disse lekre muffinsene til påske
Ukens kake
Sitronmuffins med valmuefrø og timian

Sørg for å ha nok av disse lekre muffinsene til påske

Det betyr at du bør bake dobbel porsjon når du først er i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unn deg noe riktig godt og klassisk til påske
+
Godbiter i pollisten

Unn deg noe riktig godt og klassisk til påske

Bak denne legendariske etiketten skjuler det seg ikke bare fantastisk vin, som finnes på 60+ polutsalg, men også mange gode historier.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne paien til middag behøver du ikke tenke på kjøtt
Dagens rett
Rødløkspai med fetaost og sjampinjong

Med denne paien til middag behøver du ikke tenke på kjøtt

For den er mettende nok uten, og ikke minst smaker den veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med vin herfra får du sjeldent god valuta for pengene
+
Ukens vin

Med vin herfra får du sjeldent god valuta for pengene

Vinene fra denne produsenten er tydelig preget av arven fra franskmennene, så denne kan fint erstatte en bordeaux.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sørg for å ha nok av disse lekre muffinsene til påske
Ukens kake
Sitronmuffins med valmuefrø og timian

Sørg for å ha nok av disse lekre muffinsene til påske

Det betyr at du bør bake dobbel porsjon når du først er i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unn deg noe riktig godt og klassisk til påske
+
Godbiter i pollisten

Unn deg noe riktig godt og klassisk til påske

Bak denne legendariske etiketten skjuler det seg ikke bare fantastisk vin, som finnes på 60+ polutsalg, men også mange gode historier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Du trenger egentlig ingen oppskrift for en så enkel rett, men ta likevel en titt
Dagens rett
Spagetti med spekeskinke og hvitløk

Du trenger egentlig ingen oppskrift for en så enkel rett, men ta likevel en titt

Enklere og bedre kan en rett med spagetti knapt bli når den kombineres med spekeskinke, gode doser hvitløk, basilikum og parmesan.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik setter du mye smak på middagen med steinbit
Dagens rett
Steinbit i wok

Slik setter du mye smak på middagen med steinbit

Når du lager en wok med steinbit og lar den svømme i kinesiskinspirerte smaker, blir det fart på selv midt-i-uka-middagen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En slik viltgryte er ikke bare utrolig lettlaget, men også veldig god
Dagens rett
Viltgryte med snøfrisk

En slik viltgryte er ikke bare utrolig lettlaget, men også veldig god

Vltmiddag på fredagsmenyen føles som luksus, og er det også siden vi snakker om det beste fra norsk natur. Men frykt ikke. Du er i mål i løpet av en knapp halvtime. .

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne paien til middag behøver du ikke tenke på kjøtt
Dagens rett
Rødløkspai med fetaost og sjampinjong

Med denne paien til middag behøver du ikke tenke på kjøtt

For den er mettende nok uten, og ikke minst smaker den veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her