VG og Apéritif samarbeider på nett

VG Nett satser nå tungt på å bygge opp sin mat- og drikkeseksjon og har valgt apéritif.no som partner når det gjelder vin i den nye seksjonen som har fått navnet Vinguiden. Aase E. Jacobsen i apéritif.no skal levere en ukentlig spalte, nemlig Ukens vin. Tester av vin og brennevin som Apéritif skal også vises på vg.no og selvfølgelig Apéritifs polliste.

VG Nett er landets største nettsted for nyheter og underholdning. apéritif.no er Norges største nettsted om mat og drikke.

 - VG har en utmerket vinanmelder i Stig Lundberg, sier prosjektleder Tom Berby i VG Multimedia som har ansvar for driften av VG Nett.  - Vi har lenge ønsket også å fronte hans vurderinger fra avisen på nettet. Men slik det er i dag dekker Stigs anmeldelser bare en del av det utvalget nordmenn kan benytte seg av, nemlig basisutvalget i pollisten. Der har apéritif.no det vi mangler. De vurderer hele bredden av vin i Norge.

- Når vi nå slår sammen vurderingene fra Stig og Apéritifs smakspanel bør vi kunne tilby en av de bredeste og mest brukervennlige vindatabasene på nettet i Norge. Apéritif har troverdighet og leverer vurderinger vi kan gå god for, sier Berby.

Apéritifs smakspanel har Remi Madsen, kjellermester på Hotel Continental, restaurantsjef Andy Juhlin fra restauranten Sans og kjøkkensjef Rune Pal på Restaurant Fogo i spissen.

Jan H. Amundsen, redaktør i apéritif.no, er naturlig nok meget godt fornøyd med avtalen med VG Multimedia. - Vi har i løpet av det siste året, og spesielt de siste månedene, hatt stor vekst på nettet, og det er liten tvil om at samarbeidet med VG Nett vil gjøre at vi øker ytterligere. Blant annet vil VG Netts lesere få tilbud om å delta på våre vinkurs og det vil bli linket på flere nivåer til våre sider, sier han.

Det er ikke bare vindatabasen det skal samarbeides om. Aase E. Jacobsen i apéritif.no skal også levere en ukentlig spalte, nemlig Ukens vin. Dessuten vil tester av vin og brennevin som Apéritif gjør regelmessig publiseres gjennom samarbeidet. Dette er første trinn i et mulig utvidet samarbeid mellom de to nettstedene.

Her finner du Vinguiden: http://www.vg.no/vinguiden
Sidene vil bli åpnet i løpet av mandag morgen.

Foto:Eva Brænd

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen