– Vi kjempet til det siste

– Vi kjempet til det siste

300 000 kroner i utestående moms ble for mye for restaurant Steinbua på Elverum.
12 November 2012 - 17:50

– Å drive restaurant i Elverum er ikke lett. Vi kjempet til siste dag, men til slutt måtte vi kaste inn håndkleet, sier Anne-Marit Hildonen Vollestad til Østlendingen.

Utestående moms på 300 000 kroner er årsaken til at den tradisjonsrike Steinbua måtte stenge.

– Vi hadde en voldsom ståpåvilje, men ikke noe egenkapital i ryggen. Da blir man for sårbar for svingninger og det blir for tøft når kneikene kommer, sier Hildonen Vollestad.

LES OGSÅ: Slutt for restaurant Oscarsgate

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt
Dagens rett

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt

Marinaden er rett og slett tapenade - olivenpure - som får godgjøre seg med kjøttet før det går på grillen som et grillspyd. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol
+
Godbiter i pollisten

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol

Og det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!

Den 08. september kan du få servert 8 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her