Vil du bli Wine Woman 2007?

Er du kvinne og jobber i vinbransjen? Da kan du vinne en tur til Paris.
Redaksjonen
25 Januar 2007 - 19:02

Det er Wine Women Awards som gir deg muligheten til å vinne en tur til Frankrike. Konkurransen er internasjonal og har som intensjon å styrke kvinners posisjon i vinbransjen.
 
Åpen for allle
Det er en kategori for amatører og en for profesjonelle, og konkurransen er åpen for alle som er genuint opptatt av vin.

De som skal delta i konkurransen kan for eksempel være utdannede vinkelnere, andre folk fra restaurantbransjen, eventkoordinatorer, ønologer, produsenter og amatører.
 
Vinnerne vil bli kåret til Wine Woman 2007 og vinne en pris på 4 000 euro.

Konkurransen arrangeres på Hotel Bristol i Paris 14. juni. Juryen består av profesjonelle folk fra vinbransjen. Fem finalister fra hver klasse blir invitert til Paris for å delta i konkurransen. Alle kostnader blir dekket.
 
Nettverk
Wine Women Awards skaper et internasjonalt nettverk av kvinner som jobber i vinbransjen ved å bringe dem sammen til denne viktige begivenheten. Konkurransen oppmuntrer og hjelper kvinner til å spille en viktigere rolle i vinens verden. 

Juryen søker etter kvinner som har kunnskap om vin og behersker kunsten å snakke vin. De må også ha personlighet og internasjonale visjoner for vinbransjen. 

Registreringen kan bare gjøres på Internett og det koster ingenting å registere seg. Alt du må gjøre er å fylle inn noen opplysninger om deg selv, svare på noen spørsmål og kort fortelle hva slags motivasjon du har for å melde deg på. De ti finalistene blir deretter uttatt på forhånd.

Søknadsfristen er 20. april.
 
For mer informasjon, se deres hjemmesider som du finner her: http://www.winewomenawards.com/

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her