Vil lage unikt spisested

Sven Inge Marcussen ønsker å lage et unikt spisested for båtfolket i Tvedestrandsfjorden.
Redaksjonen
24 April 2009 - 10:00

- Vi har jobbet med disse planene en stund, og nå har vi bestemt oss for å trå til, sier Sven Inge Marcussen i Stranna Eiendom AS.
 
En av de første dagene kommer han til å levere et tilbud om restaurantdrift til Stiftelsen Furøya.
 
Mat og drikke
Planen er å etablere et serveringssted som skal gi båtfolket mulighet til å bestille både frokost, middag og lunsj. Serveringen vil foregå både inne og ute. Det vil også bli søkt om skjenkebevilning på øya rett utenfor Tvedestrand
 
. - Vi har lyst til å skape et hyggelig, familievennlig spisested. Furøya er en perle, og vi tror både tvedestrandsfolk og tilreisende vil sette pris på et slikt tilbud, sier Marcussen til Tvedestrandsposten.
 
Han har også planer om ulike arrangementer, som grillkvelder og gammeldans og lapskaus.
 
Restaureres
Serveringsstedet vil få tilhold i hovedbygningen. Dette bygget pusses nå opp med penger fra Sparebankstiftelsen DnB NOR. Hele førsteetasjen med kjøkken og to stuer skal stå ferdig til sommeren. Stiftelsen Furøya har fått hjelp av Jan Larsen på Lyngørporten til å planlegge kjøkkenet.
 
Stranna Eiendom skal også åpne restaurantdrift i Tollboden i Tvedestrands havneområde. Her blir Aashild Høyseth ansvarlig for driften. Sven Inge Marcussen ser for seg et samarbeid mellom Tollboden og Furøya.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje
Ukens drink

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje

Røde og fristende ligger de i butikken - friske jordbær er også en utrolig base for denne herlige martinien

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje
Ukens drink

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje

Røde og fristende ligger de i butikken - friske jordbær er også en utrolig base for denne herlige martinien

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi kotelettene en italiensk vri
Dagens rett
Koteletter og pasta med oliven og kapers

Gi kotelettene en italiensk vri

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre svinekoteletter til et festmåltid - og det midt i uka. Følg denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her