Vil realisere drømmen

Børre Westerberg satser på kafé og restaurantdrift på Berg i Helgeland.
Redaksjonen
26 Februar 2009 - 17:00

Sammen med John Ivar Nygård skal han drive kafé i ett nytt bygg som er under planlegging.
 
- Jeg synes det er for ille at vi ikke har et kafé- eller pubtilbud på Berg, så nå vil vi gjøre noe med det, sier Westerberg til Helgeland Arbeiderblad.
 
Guttedrøm
- Dette er på mange måter guttedrømmen. Han er samtidig ydmyk for den jobben han og makker Nygård har foran seg.
 
- Planen er å starte i det små, og gi et godt tilbud selv om vi ikke kan ha åpent hver eneste dag i uken.
 
Partner John Ivar Nygård har mange års erfaring fra restaurantbransjen, blant annet som soussjef på Britannia i Trondheim. Han vet godt hvor stor jobb de to har foran seg.
 
Stort publikum
- Vi må dekke et stort publikum. Vi skal være både kafé, pub og restaurant. Kafé på lørdager er noe jeg savner her, sier Nygård.
 
En av initiativtakerne bak nybygget er Henning Mjølhus.
 
Positivt
- Jeg tror dette vil være positivt og miljøskapende for Berg, sier han.
 
Selv har Mjølhus ikke hatt noen intensjoner om å drive serveringssted, men har sett for seg at det burde være et tilbud på Berg, og nå vil han bidra.
 
- Jeg ble veldig glad da jeg hørte at Børre Westerberg og John Ivar Nygård ville starte serveringstilbud, sier han.
 
Han har stor tro på de to, og trekker fram Nygårds lange restauranterfaring som en suksessfaktor.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her