Vil stoppe spritsalg ved midnatt

Et politisk ad hoc-utvalg foreslår at brennevinssalget i Arendal stopper ved midnatt.

Rett etter påske møter politikerne representanter fra næringslivet og politiet for å diskutere nye skjenketider i Arendal.
 
Utvalget er nedsatt for både å se på kommunens alkoholpolitiske styringsdokument og en eventuell innføring av nye skjenke- og åpningstider i Arendal.
 
Drøfting
Utvalget inviterer Arendal Restaurantstands forening, politistasjonen, NAV, Securitas, NHO Reiseliv Sør Norge og Ungdomsteamet for å drøfte dagens alkoholpolitikk i kommunen.
 
Møtet skal holdes 26. mars. Utgangspunktet for diskusjonen er dagens forskrift for skjenke- og åpningstider, og ad hoc-utvaglets forslag til endringer.
 
Innskrenking
Utvalget foreslår at servering av øl og vin blir innskrenket fra klokken 02 til 01, mens brennevinssalget skal stenge en time tidligere, ved midnatt.
 
Fra 1. mai til 31. august vil det fremdeles være utvidet skjenketid, men istedenfor til klokken 03, er forslaget at alkoholsalget da stenges 02 (øl og vin) og 01 (brennevin).
 
Når det gjelder serveringsstedenes åpningstider, er dagens forskrift at det kan holdes åpent fra 06 til 04. Nytt forslag er fra 06 til 03.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen