Vil teste hotell før åpning

Hotelldirektør Erik Taraldsen i Thon Hotels vil teste ut det nye hotellet i Svolvær før han åpner.
Redaksjonen
08 Mai 2008 - 14:00

Men det er kun folk fra Lofoten som blir invitert til prøvekjøringen av hotellet.
 
- Jeg er veldig stolt av hotellet, som jeg har en helt spesiell eiendomsfølelse til. Derfor vil jeg vise frem hotellet til de som bor i Lofoten. Samtidig får jeg tilbakemelding fra lokalbefolkningen, sier Taraldsen til Lofotposten.
 
Logistikk
I løpet av høsten vil Taraldsen annonsere tilbudet. Tidspunkt eller pris er ikke fastsatt. Men Taraldsen sier overnattingen blir nesten gratis, og til en pris som skal være overkommelig for alle.
 
- Det er ulike måter å teste logistikken i et slikt teknisk komplisert bygg fullstappet av elektronikk. Selv kan jeg ikke sjekke at alle rommene har vann i kranene, at lyset kommer på der det skal og at heisene går og alt mulig annet. I tillegg får vi en stor stab med ansatte, som også skal være forberedt før de fullt betalende gjester inntar hotellet, sier Taraldsen.
 
Markedsføring
Denne måten å teste ut hotellet på vil også være markedsføring.
 
- Det er det absolutt. Men jeg opplever lokalbefolkningen i Lofoten som kvalitetsbeviste og ærlige, samt at de besitter den nødvendig kompetanse for å gi oss tilbakemeldingene vi er ute etter. Vi bygger et unikt hotell. Blant annet vil vi legge stor vekt på utsmykning. Kunst blir et nøkkelord. Vi får også en utsikt ingen andre kan måle seg med. Men det nytter ikke isolert sett. Funksjonaliteten må fungere knirkefritt, sier direktøren.
 
Tester alt
- Vi vil også teste ut restauranten, baren, møterommene og garasjeanlegget. Det er godt å vite hvordan det fungerer å servere 350 frokoster, eller vite hvordan en fullsatt restaurant fungerer. På papiret har vi beregnet hvor lang tid det tar for å klargjøre et rom etter at en gjest har forlatt. Det er godt å ha testet det ut, sier Taraldsen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Oste-NM blir vorspiel for Matstreif

Finalen i Oste-NM er åpen for publikum som inviteres til å smake på i alt 303 ulike oster.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her