Vil teste hotell før åpning

Hotelldirektør Erik Taraldsen i Thon Hotels vil teste ut det nye hotellet i Svolvær før han åpner.

Men det er kun folk fra Lofoten som blir invitert til prøvekjøringen av hotellet.
 
- Jeg er veldig stolt av hotellet, som jeg har en helt spesiell eiendomsfølelse til. Derfor vil jeg vise frem hotellet til de som bor i Lofoten. Samtidig får jeg tilbakemelding fra lokalbefolkningen, sier Taraldsen til Lofotposten.
 
Logistikk
I løpet av høsten vil Taraldsen annonsere tilbudet. Tidspunkt eller pris er ikke fastsatt. Men Taraldsen sier overnattingen blir nesten gratis, og til en pris som skal være overkommelig for alle.
 
- Det er ulike måter å teste logistikken i et slikt teknisk komplisert bygg fullstappet av elektronikk. Selv kan jeg ikke sjekke at alle rommene har vann i kranene, at lyset kommer på der det skal og at heisene går og alt mulig annet. I tillegg får vi en stor stab med ansatte, som også skal være forberedt før de fullt betalende gjester inntar hotellet, sier Taraldsen.
 
Markedsføring
Denne måten å teste ut hotellet på vil også være markedsføring.
 
- Det er det absolutt. Men jeg opplever lokalbefolkningen i Lofoten som kvalitetsbeviste og ærlige, samt at de besitter den nødvendig kompetanse for å gi oss tilbakemeldingene vi er ute etter. Vi bygger et unikt hotell. Blant annet vil vi legge stor vekt på utsmykning. Kunst blir et nøkkelord. Vi får også en utsikt ingen andre kan måle seg med. Men det nytter ikke isolert sett. Funksjonaliteten må fungere knirkefritt, sier direktøren.
 
Tester alt
- Vi vil også teste ut restauranten, baren, møterommene og garasjeanlegget. Det er godt å vite hvordan det fungerer å servere 350 frokoster, eller vite hvordan en fullsatt restaurant fungerer. På papiret har vi beregnet hvor lang tid det tar for å klargjøre et rom etter at en gjest har forlatt. Det er godt å ha testet det ut, sier Taraldsen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen