Vil trekke 75.000 til brygga i Fredrikstad

Storsatsing på mat og kultur i Østfold-byen.

14. mai åpner den nye «Kulturbrygga» i Fredrikstad. På strekningen mellom gangbrua og FM-bygget tilbys folk et sammenhengende kultur- og opplevelsesområde.

- Vi har ambisjoner om å trekke til oss så mye folk på et år at det tilsvarer hele byens befolkning, sier revyartist og kulturgründer Pål Nielsen til Fredrikstad Blad.

Fredrikstad Underholdning og Slippen Scene & Restaurant tilbyr 300 forestillinger og konserter i året, kombinert med «hjemmelagede» matopplevelser. Ved hjelp av dette skal titusener trekkes ut av stuene og vekke til live det for tiden så halvdøde utelivet i byen, skriver avisen.

Flere Fredrikstad-profiler er med. Noen av dem er Kjell Arne Nordli, som er bookingansvarlig, Hedda Koht-Gustavsen, restaurantsjef, Trond Pettersen, daglig leder. Pål Nielsen selv, og Tom Rohde-Moe, styreleder i Slippen Scene & Restaurant og Fredrikstad Underholdning.

Det etablerte Båthusteatret får blant annet selskap av Slippen Scene & Restaurant, et spisested med kulturscene i andre etasje. Der skal det serveres «folkelig mat som ikke koster skjorta», sier restaurantsjef Hedda Koht Gustavsen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen