Vinexpo nærmer seg

Vinexpo arrangeres fra 17. til 21. juni 2007 i Bordeaux og er utsolgt for lenge siden. Nå begynner deler av programmet å bli klart.

Allerede i november 2006 hadde nærmere 2.400 utstillere fra 45 land reservert et samlet standareal på 41.000 kvadratmeter. Alle de store regionene i verden vil være representert på messen, enten som individuelle utstillere eller på nasjonale paviljonger, som blant andre Italia, Spania, Frankrike, og USA.

De fleste ledende virksomheter stiller ut på Vinexpo, bl.a. Constellation og E&J Gallo Winery (USA); Marques de Caceres, Miguel Torres og Domecq Wine España (Spania); Luigi Cecchi & Figli og Gruppo Italiano Vini (Italia); Skalli Family Wines, C.V.B.G. Dourthe-Kressmann, Groupe Boisset, Rémy-Cointreau, Champagne Louis Roederer, Baron Philippe de Rothschild (Frankrike); Sogrape og The Symington Family Port Companies (Portugal); Henkell & Söhnlein Sektkellereien (Tyskland); Concha Y Toro og Santa Rita (Chile); Trapiche (Argentina); Distell Ltd (Sør-Afrika) og ikke å forglemme Cristall Moscou Distillery (Russland).

Nye virksomheter
Sammenslutninger i industrien har skapt nye store virksomheter som har valgt Vinexpo som utstillingsvindu, eksempelvis Groupe Belvédère (Frankrike) og Grupo Dos Sete (sammenslutning av de syv største firmaene i Portugal), som deltar på Vinexpo for første gang.

Marketers, det nye området på Vinexpo for salg av vin og brennevin, er en kilde til ytterligere inspirasjon for de besøkende samt utstillernes salgs- og markedsføringsansvarlige. Koala Internacional (Spania), Skalli & Rein Consulting (Frankrike) og Dakls (Tsjekkia) er blant noen av de firmaene innenfor trykksaker, emballasje, møbler og markedsføring man kan møte på Marketers. Flere enn 40 utstillere har allerede meldt seg på, opplyser Vinexpo i en pressemelding. 

Mange smakinger
Det blir i hele messeperioden arrangert en lang rekke konferanser og vinsmakinger.

Blant de mange vinsmakingene som står på programmet kan blant andre følgende nevnes:
Sagaen om de store rødviner fra Bourgogne, 1985-2005.
Viner fra Atlanterhavslandene, årgang 2006.
Smaking av japansk Saké - en nobel og ytterst raffinert drikk.
Hvor stammer klassifikasjonen av tyske viner fra?
Alle fasetter av Sangiovese, en toskansk druesort par excellence
og De store spanske viner.

På den nye versjonen av www.vinexpo.com får utstillere, besøkende og samarbeidspartnere adgang til langt flere serviceytelser og informasjon. Med "My Vinexpo" kan de besøkende forberede sitt messebesøk, se arrangementsprogram og skrive ut hallplanen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen