VINKELNERLOTTERIET

Her er trekningslista (trukket 19.01.98) fra vinterens store lotteri. Takk til alle for en flott innsats.
Redaksjonen
30 Desember 1997 - 02:36

Champagneturen gikk til Arne Renshus
1. Weekend for 2 på Dr. Holms fullpensjon med vin til maten:
lodd 58: W. Kildal 6980 Askvold (solgt av Arne Egge)
 
2. Weekend for to Hotell Continental med middag på Bagatelle:
lodd 222: Christine Roth, Oslo (solgt av Geir Lang)
 
3. Middag for to på Rest. Cartellet i Stavanger:
lodd 145: Magnus Lindgren, Oslo (solgt av Per K. Granli)
 
4. Middag for to på Restaurant d''Artagnan i Oslo:
lodd 45: Simen O. Larsen, Oslo (solgt av Per K. Granli)
 
5. 24 fl vin fra Einar A. Engelstad:
lodd 358: Michael Skiri, Oslo (solgt av Cathinka Dege)
 
6. Middag for to på A Touch of France:
lodd 62: K. Rasa, Oslo (solgt av Geir Arnesen)
 
7. Gratis messedeltakelse Stavanger Vinforum:
lodd 1511: Jo H. Hals Nilsen, Oslo (solgt av Ken Engebretsen)
 
8. Frokostservice for 6 fra Figgjo:
lodd 45: Nina Rynning Johansen, Oslo (solgt av Cathinka Dege)
 
9. Picnickurv fra Von Angels:
lodd 359: Torunn og Øystein Stølen, Midsund (solgt av Hilde Heggdal)
 
10. 6 stk Goblet rødvinsglass fra Leonardo:
lodd 177: Håkon Klafstad, Oslo (solgt av Victoria Brandvold)
 
11. Vinåpner fra Carl Mertens:
lodd 264: Erling Almli, Fannrem (solgt av Jan Stubne)
 
12. Vinbøker fra Bokfinken:
lodd 139: Torleif Høyvik, Stavanger (solgt av herr Høyvik selv)
 
13. Vinbøker fra Bokfinken:
lodd 128: Madeleine Ohlsson, Oslo (solgt av Per K. Granli)
 
Vinnerne blir tilskrevet i løpet av kort tid.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her