Vinkelnertreff på Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden begynnelsen av 1900-tallet. Det å nyte god mat og drikke i hyggelige omgivelser er velvære både for kropp og sjel. Vi mener derfor Dr. Holms Hotel vil være en fin ramme for et vink
Redaksjonen
04 Februar 2005 - 14:12

Vi vil samle alle vinkelnere i Norge til en helg med innhold av smakinger, foredrag, besøk fra produsenter, smakfulle måltider, vinprat, uteaktiviteter og muligheter til å utvide dine bekjentskaper.

Tidsplan:
Fredag:
- Ankomst og middag med Havets fristelser i restauranten.
- Er det noen spennende vinnyheter for våren?
- Cognacsmakinger etter middagen i Biblioteket.

Lørdag:
- Vi kjører i gang smakinger og foredrag etter frokost.
- Lunchen tar vi ute i det fri med grilling fra vårt kjøkken og aktiviteter for enhver smak!
- En liten minimesse lørdag ettermiddag hvor våre leverandører viser oss vårens nyheter. Kjøkkensjefen trår til med 4 retters meny inspirert fra middelhavets hjerte.

Søndag: Brunch og avreise.

Overnatting inne på hotellet
Pris per person fra fredag til søndag:
        Kr 1.890,- enkeltrom
        Kr 1.490,- dobbeltrom

Overnatting i hytter like i tilknytning til hotellet, et fint alternativ for de som ønsker å bo flere sammen.
Pris per person fra fredag til søndag:
        Kr 1.180,-

Alle priser inkl. alle måltider, utelunch, aktiviteter, foredrag og smakinger

For bestilling, ta kontakt med vår bookingavdeling på tlf: 32095700  pr. e-post
post@drholms.com med ref. "vinkelnertreff".

For mer informasjon om hotellet, besøk vår hjemmeside: www.drholms.com.

Foredragsholdere under vinkelnertreffet

Dan Lystad
Champagne - smaking fra de mindre produsentene som har en annerledes stil enn de store kjente husene.

Toralf Bølgen
Cognacsmaking

Arne Ronold
Riesling fra Østerrike

Katharina Mowinckel
Norsk jente som ble vinbonde i Bergerac i Sørvest Frankrike. Hun fremstiller sin egen vin under navnet Chateau K.
Katharina gjør alt arbeidet selv og vil fortelle oss om livet som vinbonde i Frankrike. Vi skal selvfølgelig smake på hennes viner.

Påmeldingsfrist innen 10. april 2005

Velkommen til fjells!!

Hilsen vinkelnerne
Lotte Garder, Viggo Kristiansen og Eva Kjersem Larsen

Her kan du laste ned invitasjonen i PDF-form (126kB) (høyreklikk for å lagre)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken
Ukens drink

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken

Likør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
+
Ukens vin

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne

For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sjeldent møte med norsk vinmaker
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Sjeldent møte med norsk vinmaker

Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her