Vinn flotte premier med Apéritifs julekalender

Vinn flotte premier med Apéritifs julekalender

I den hektiske førjulstiden er det avslappende å trene hjernemusklene. Apéritifs quizkalender byr også på flotte gevinstmuligheter.
Aase E. Jacobsen
22 Desember 2012 - 01:00

Ved å klikke på lenken nedenfor kommer du til Apéritifs julekalender med 24 mat- og drikkerelaterte spørsmål.

Svar på dagens quiz her

 
Svar på spørsmålene og bli med i Apéritifs julegavedryss. Fire ganger i løpet av adventstiden trekker vi nemlig attraktive premier. Hør bare her:

• Stavmikser Electrolux ESTM6400 (verdi 1299 kroner)
Denne stavmikseren med ekstra langt mikserskaft i rustfritt stål har en professjonell trebladet kniv og regulerbar hastighet med LED-indikator. Den leveres med beholder, dobbelvisp og minikutter - den komplette mikser for amatørkokken.
Trekning 7. desember.

• Bezzerwizzer (verdi  1497 kroner)
Den ultimate spillpakken for alle som liker å trimme hjernen. Den inneholder nemlig Bezzerwizzer Mini og Original – den første i reiseutgave og den andre med alle 5000 spørsmål fordelt på 20 kategorier samt Bezzerwizzer + Familie som kan spilles av alle fra åtte år og oppover.
Trekning 14. desember.

• OBH Nordica Food Sealer Handy 7952 (verdi 599 kroner)
Sous vide er den store trenden blant amatørkokkene. Det handler enkelt om å vakuumere matvarene og deretter tilberede i vann ved relativt lav temperatur. Med denne håndholdte vakuumeringsmaskinen kommer du et langt stykke på vei mot å eksperimentere med sous vide. Men pakkene kan brukes til så mye mer, som tilberedning i mikrobølgeovn og emballasje for innfrysing.
Trekning 21. desember.

• OBH Nordica Hercules Kitchen Machine 6682 (verdi 3599 kroner)
Som navnet antyder er dette en kraftig kjøkkenmaskin som med en motor på 1200 watt klarer nesten alt. Stor rustfri bolle på 5,5 liter gjør at den også klarer de store deigene.
Trekning 25. desember.

 

Svar på dagens quiz her

 
Stalltips: Står du fast, søk på sidene og du får god hjelp!
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her