Vinn flotte premier med Apéritifs julekalender

Vinn flotte premier med Apéritifs julekalender

I den hektiske førjulstiden er det avslappende å trene hjernemusklene. Apéritifs quizkalender byr også på flotte gevinstmuligheter.
Aase E. Jacobsen
22 Desember 2012 - 02:00

Ved å klikke på lenken nedenfor kommer du til Apéritifs julekalender med 24 mat- og drikkerelaterte spørsmål.

Svar på dagens quiz her

 
Svar på spørsmålene og bli med i Apéritifs julegavedryss. Fire ganger i løpet av adventstiden trekker vi nemlig attraktive premier. Hør bare her:

• Stavmikser Electrolux ESTM6400 (verdi 1299 kroner)
Denne stavmikseren med ekstra langt mikserskaft i rustfritt stål har en professjonell trebladet kniv og regulerbar hastighet med LED-indikator. Den leveres med beholder, dobbelvisp og minikutter - den komplette mikser for amatørkokken.
Trekning 7. desember.

• Bezzerwizzer (verdi  1497 kroner)
Den ultimate spillpakken for alle som liker å trimme hjernen. Den inneholder nemlig Bezzerwizzer Mini og Original – den første i reiseutgave og den andre med alle 5000 spørsmål fordelt på 20 kategorier samt Bezzerwizzer + Familie som kan spilles av alle fra åtte år og oppover.
Trekning 14. desember.

• OBH Nordica Food Sealer Handy 7952 (verdi 599 kroner)
Sous vide er den store trenden blant amatørkokkene. Det handler enkelt om å vakuumere matvarene og deretter tilberede i vann ved relativt lav temperatur. Med denne håndholdte vakuumeringsmaskinen kommer du et langt stykke på vei mot å eksperimentere med sous vide. Men pakkene kan brukes til så mye mer, som tilberedning i mikrobølgeovn og emballasje for innfrysing.
Trekning 21. desember.

• OBH Nordica Hercules Kitchen Machine 6682 (verdi 3599 kroner)
Som navnet antyder er dette en kraftig kjøkkenmaskin som med en motor på 1200 watt klarer nesten alt. Stor rustfri bolle på 5,5 liter gjør at den også klarer de store deigene.
Trekning 25. desember.

 

Svar på dagens quiz her

 
Stalltips: Står du fast, søk på sidene og du får god hjelp!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I dag er det selveste vaffeldagen. Server dem til frokost, lunsj, middag og dessert. Her har du oppskriftene
Oppskrifter
De beste vaffeloppskriftene

I dag er det selveste vaffeldagen. Server dem til frokost, lunsj, middag og dessert. Her har du oppskriftene

Vafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling
+
Tester
73 nyheter testet spesialpol Tyskland riesling og pinot noir mars 2023

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling

5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Selv om det kan høres hverdagslig ut, er panert og fritert fisk virkelig festmat
Dagens rett
Panert og fritert ishavsrøye med chips og rødbetesalat

Selv om det kan høres hverdagslig ut, er panert og fritert fisk virkelig festmat

Ishavsrøye er i sannhet en delikatesse, og får ekstra drahjelp med denne innpakningen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Appelsinsaus passer også til biff, bare prøv denne oppskriften
Dagens rett
Biff med grov sennep og appelsinsaus

Appelsinsaus passer også til biff, bare prøv denne oppskriften

Syrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I dag er det selveste vaffeldagen. Server dem til frokost, lunsj, middag og dessert. Her har du oppskriftene
Oppskrifter
De beste vaffeloppskriftene

I dag er det selveste vaffeldagen. Server dem til frokost, lunsj, middag og dessert. Her har du oppskriftene

Vafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling
+
Tester
73 nyheter testet spesialpol Tyskland riesling og pinot noir mars 2023

Sensasjonelt rimelig for verdens dyreste tørre riesling

5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fordyp deg i chardonnay fra Vin de France til ekte Grand Cru
Matkurs og vinkurs
Vinkurs 27. mars i Oslo

Fordyp deg i chardonnay fra Vin de France til ekte Grand Cru

Smak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en litt annen vri på pastaretten i dag
Dagens rett
Tagliatelle med sik

Lag en litt annen vri på pastaretten i dag

Om du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Eksklusive toppviner fra Tyskland med utsikt over hele Oslo
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 3. mai i Oslo

Eksklusive toppviner fra Tyskland med utsikt over hele Oslo

Bistro Tolvte på toppen av Munch-museet viser sin strålende matlaging til viner fra fire av de aller beste produsentene i Tyskland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Selv om det kan høres hverdagslig ut, er panert og fritert fisk virkelig festmat
Dagens rett
Panert og fritert ishavsrøye med chips og rødbetesalat

Selv om det kan høres hverdagslig ut, er panert og fritert fisk virkelig festmat

Ishavsrøye er i sannhet en delikatesse, og får ekstra drahjelp med denne innpakningen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her