Vinn mange flotte premier med Apéritifs julekalender

Vinn mange flotte premier med Apéritifs julekalender

Svar på tre enkle spørsmål og bli med i Apéritifs julegavedryss. Dagens premie er Wilfa kaffekvern "Malt" og  250g Julekaffe fra Den Gyldne Bønne. Verdi kroner 1.056,-
Redaksjonen
03 Desember 2013 - 02:00

Ved å klikke på knappen nedenfor kommer du til dagens utgave av Apéritifs julekalenderquiz.
Og hver dag får du servert tre nye mat- og drikkerelaterte spørsmål.

Totalt er det 35 premier å vinne til en total verdi av 66.000 kroner.

Dagens premie er Wilfa kaffekvern "Malt" og 250g Julekaffe fra Den Gyldne Bønne (verdi kroner 1.056)

En meget bra kaffekvern til alle som ønsker å få maksimalt ut av kaffen. Nykvernet kaffe skaper god stemning og smaker ekstra godt. Justerbar mengde og malingsgrad. Kapasitet 250g. Velegnet til de fleste tilberedningsmetoder. Den Gyldne Bønne er et uavhengig håndtverksbrenneri, som importerer og brenner spesialsortert kaffe fra hele verden, og leverer til serveringsbedrifter og privatpersoner i hele landet. Kaffe og utstyr kan også bestilles på nettsiden http://butikk.dgb.no

OBS! Du kan gjerne ta våre quizer uten å være innlogget som bruker av Apéritif, men da er du dessverre ikke med i premietrekningene.
Logg inn eller registrer deg som ny bruker her.
 

 

 

 

Svar flere dager og vær med i trekningen av hovedpremien

Ikke nok med at du er med i trekningen av dagens premie. De som har flest riktige totalt fra 1. til 24. desember er også med i Apéritifs nyttårsquiz som går fra 1. juledag til nyttårsaften. Hovedpremien der er en stor gavepakke med utstyr og bøker for den mat- og vininteresserte.

Det vil være mulig å svare på tidligere adventsquizer i ettertid. Da er du med i trekningen av hovedgevinsten i Nyttårsquizen.
Informasjon om dette får du etter å ha tatt dagens quiz, eller her!

Tips: Svar på spørsmålene vil du som regel lettest finne på Apéritifs eller premieleverandørens sider.

Vinnerne trekkes innen en uke og annonseres her. Premiene sendes ut direkte fra leverandørene etter nyttår.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her