Gratulerer med gjennomført quiz

Gratulerer med gjennomført quiz

Her finner du alle tidligere quizer i Apéritifs julekalenderquiz.
Redaksjonen
01 Desember 2013 - 01:00

Nå? Hvordan gikk det med quizen?

Dersom det ikke gikk helt etter planen første gang, kan du gjerne forsøke deg på nytt - så mange ganger du måtte ønske! Klikk på aktuell dato i oversikten nedenfor.

Ta de tidligere quizene og få en ekstra vinnersjanse i nyttårsquizen

Husk også at selv om du kommer sent inn i kalenderquizen, kan du likevel ta de tidligere quizene i vår julequizkalender. De som har svart korrekt på alle spørsmålene gjennom de 24 kalenderquizene får nemlig en ekstra vinnersjanse i den aller siste quizen som går i perioden 25. - 31. desember. Med andre ord kan du doble dine vinnersjanser. Og premien er gjev. Mer om det senere i desember.

Dagsvinnerne trekkes innen én uke og annonseres her. Premiene ser du nedenfor. Disse sendes ut direkte fra leverandørene etter nyttår.

Her er de tidligere quizene og dagsvinnerne:

(oversikten blir fortløpende oppdatert)

1. desember - vinner: Jan Henning Egset (Volda) (se premie)
2. desember - vinner: Anne Simonsen (Oslo) (se premie)
3. desember - vinner: Sissel Halvorsrud (Ørje) (se premie)
4. desember - 2 vinnere: Norunn Mo Andreassen (Sauda) og F G (Tønsberg) (se premier)
5. desember - vinner: Jørgen Nissen (Trondheim) (se premie)
6. desember - vinner: Stine Renden (Rasta) (se premie)
7. desember - 3 vinnere: Marthin Andersen (Oslo), Kjersti Broen (Oslo) og Nina Storebråten (Sandefjord) (se premier)
8. desember - vinner: Lisbeth Nyborg (Båstad) (se premie)
9. desember - vinner: Wenche Sivertsen (Hansnes) (se premie)
10. desember - vinner: Randi Hoftvedt (Drammen) (se premie)
11. desember - 3 vinnere: Trond Olsgard (Oslo), Rolf Heggelund (Langhus) og Pål S. Gunnæs (Siljan) (se premier)
12. desember - vinner: Eva Bugge Wagenius (Morvik) (se premie)
13. desember - vinner: Jørn Wagenius (Morvik) og Marlen Isabell Albrigtsen (Harstad) (se premier)
14. desember - vinner: Mariachiara Pagliardi (Volda) (se premie)
15. desember - vinner: Gunnhild Blostrupmoen (Oslo) (se premie)
16. desember - vinner: Anne Hanssen (Bekkestua) (se premie)
17. desember - vinner: Cato Waale (Oslo) (se premie)
18. desember - vinner: Knut Hind (Tromsø) (se premie)
19. desember - vinner: Jan Frode Nordli (Oslo) (se premie)
20. desember - vinner: Randi Kristin Hansen (Oslo) (se premie)
21. desember - vinner: Tatiana Pozolotina (Tromsø) (se premie)
22. desember - vinner: Kaja Schiøtz (Oslo) (se premie)
23. desember - vinner: Lisbeth Smith (Langhus) (se premie)
24. desember - vinner: Marlen Isabell Albrigtsen (Harstad) (se premie)

Premieoversikt Apéritifs julekalenderquiz

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her