Vinn tidenes matopplevelse

Vinn tidenes matopplevelse

Send oss et bilde av din beste lokale matrett, og du kan vinne en helikoptertur til Geilo og et matkurs sammen med mesterkokk Terje Ness.

Hovedpremien er det altså virkelig høyde over. Sammen med tre av dine venner blir du fraktet i helikopter fra Oslo til Geilo. Len deg tilbake og nyt den storslåtte utsikten fra luften.

En drømmedag for den matglade

Dere lander på Vestlia Resort på Geilo og ferden går videre til Norsk Matglede, en av Norges mest kjente matfestivaler med fokus på lokale råvarer og kortreist mat.

Her blir dere møtt av mesterkokk Terje Ness som tar dere med på en minnerik matsafari. Dere tar med dere utvalgte råvarer og kjører kanefart opp til foten av Hallingskarvet. Her står en utendørs pop up-restaurant og et mobilt kjøkken klart til disposisjon.

Sammen med ditt følge får du delta på et spennende matkurs i regi av Terje Ness og sammen skal dere lage en deilig treretters middag, basert på din vinnerrett. Dagen avsluttes med helikoptertur tilbake til Oslo i høstskumringen.

Konkurransen er et samarbeid mellom Apéritif og Electrolux.

Slik deltar du

Har du laget en lokal matrett du er stolt av? Vis oss et bilde av retten ved å bruke hashtagen #minlokalefavoritt på Instagram. Beskriv kort hvilken rett du har laget, og hvilke lokale ingredienser/råvarer du har brukt. Både forretter, hovedretter og desserter blir vurdert i konkurransen.

De to bidragene som blir likt flest ganger på Instagram går direkte videre til finalen og er sikret flotte premier fra Electrolux.

 

Viktige datoer

Konkurransebidrag kan sendes inn frem til søndag 14. september. Under finner du noen viktige datoer du som deltaker bør merke deg gjennom konkurransen:

15. september: 30 delfinalister plukkes ut og kontaktes.

16. september: Delfinalistene blir kontaktet for videre veiledning.

22. september: Ti finalister plukkes ut, som alle er garantert flotte premier fra Electrolux.

24. september: Vinneren kåres.

4. oktober: Vinneren opplever sin drømmedag med tre av sine utvalgte venner. Vinneren kontaktes for å avtale tid og sted for oppmøte.

Hvordan kåres vinneren?

En proff fagjury med Apéritif-redaktør Aase E. Jacobsen som juryleder, plukker ut de beste bildene som går videre til en delfinale. I delfinalen må hver av finalistene levere oppskriften for sin rett og man får mulighet til å raffinere retten ytterligere. Det er den samme fagjuryen som kårer de 10 finalistene og vinneren av konkurransen.

Følg konkurransen på Facebook

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen