Vinn tur til Chablis

Svar på 20 spørsmål og du er med i Young Sommelier of the Year hvor premien er en tur til Laroche Chablis. Forutsetningen er at du jobber i restaurantbransjen og er under 25 år.

Young Sommelier of the Year er en vinkunnskapskonkurranse som alle kan delta i. Bare du er under 25 år og jobber på et serveringssted.

Så enten du er servitør, bartender eller kokk, har du muligheten til å oppleve Chablis. En tur til Laroche er nemlig premien for den som vinner finalen som finner sted på Oslo Militære Samfund i Oslo den 6. mai.

Den beste får altså muligheten til å bli kjent med ikke bare Laroche innovative og interessante filosofi, men får samtidig anledning til et dypdykk i chablisens fascinerende verden.

Lyder det fristende, er det bare å svare på de 20 kvalifiseringsspørsmålene. Deretter vil en jury plukke ut finalistene som altså møtes til dyst i Oslo.

Arrangør av Young Sommelier of the Year er Den Norske Vinkelnerforening og Apéritif i samarbeid med Strøm som sørger for at vinneren får et uforglemmelig besøk i Chablis hos Laroche.

Som fjorårets vinner , Espen Hammersvik fra Bølgen & Moi Stavanger, fikk.

Frist for besvaring av spørreskjemaet er 1. mai.

è Her finner du spørreskjemaet (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen