Vinn tur til vingård i Chile

Send oss din beste oppskrift med kveite og vinn tur for to personer til vingården Viña La Rosa i Chile. Spennende finale med kokkekamp i Oslo Spektrum under messen All verdens vin 19. september.

Dette er oppskriftskonkurransen der alle kan delta og alle kan vinne. Send oss din beste oppskrift der kveite er hovedingrediens. Ellers står du helt fritt til hva retten skal inneholde og om kveita skal kokes, stekes eller grilles. Med andre ord, alle muligheter til å bruke kreativiteten og til å komponere en deilig rett. Hvis du da ikke likeså godt låner mors gode gamle oppskrift.

Det er VG Nett og aperitif.no i samarbeid med Gastronomisk Institutt og Eksportutvalget for fisk som arrangerer oppskriftskonkurransen. En jury bestående av blant annet landlagskokker plukker ut to finalister. De møtes til kokkekamp i Oslo Spektrum under messen All verdens vin 19. september.

De skal imidlertid ikke kjempe alene. Med seg får de hver sin superkokk fra Gastronomisk Institutt. En meget kompetent jury kårer den beste kveiteoppskriften og sender dermed vinneren med følge til vingården Viña La Rosa i Chile.

Rett etter konkurransen kan publikum smake på kveita og lære hvordan de skal kombinere fisk og vin. Det er den kjente tv-kokken Ole Martin Alfsen fra Gastronomisk Institutt som serverer både kveite og vin.

Du må sende inn oppskriften din innen 1. september. Vil du sende med et bilde av retten har du alle muligheter til det. Men det er ingen betingelse for å delta.

Hver dag mens konkurransen pågår presenterer vi en av lesernes oppskrifter både på VG Nett og her på aperitif.no.

Les dette før du sender oppskriften din
VG Nett og aperitif.no forbeholder seg retten til fritt å publisere oppskriften med bilde du sender oss. Selvfølgelig med angivelse hvem som har sendt den inn og eventuell fotograf.

Her kan du lese mer om kveite og hvorfor den er så god.

Les spennende historier om kveita

Les mer om All verdens vin

En fantastisk premie til vinneren
Program for reisen til vingården Viña La Rosa i Chile til en verdi av ca 30 000 kroner (for to personer):

w Fly Oslo - Chile og retur (dere blir hentet på flyplassen).
w To dager hos Vina La Rosa i den frodige Rapel-dalen. Der bor du og din ledsager på vingården.
w To dager ved kysten etter nærmere avtale. Eksempelvis Valparaiso eller San Antonio. Dere bor på hotell.
w To dager i den pulserende hovedstad Santiago hvor dere også bor på hotell.
 
 
  
Måltider utenom programmet må dere dekke selv. Ønsker dere å forlenge oppholdet for egen regning er dette mulig.

 
Her kan du lese mer om Viña La Rosa: www.larosa.cl

Fyll inn skjemaet nedenfor og klikk "send inn". Lykke til!

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen