Vinn videreutdanning i New York

Kandidater til prisene Årets Unge Hotelier 2007 og Årets Unge Leder i Reiselivsbransjen 2007 kan vinne to ukers videreutdannelsesprogram i New York.

Prisene er stiftet av Cornell Hotel Society i Norge (CHS), HSMAI, og bransjebladet Hotell, Restaurant & Reiseliv sammen med aktører i hotell-, restaurant- og reiselivsnæringen. 
 
Det er femte året prisene deles ut og overrekkelsen vil foregå på Clarion Hotel Royal Christiania torsdag 13.september etter HSMAI Reiselivsdagen.
 
Flott premie
Premien er et to ukers videreutdannelsesprogram ved Cornell University - School of Hotel Administration i New York, inkludert reise og opphold. Bedrifter med tilknytning til blant annet hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen bidrar til å finansiere prisene.
 
Maks 33
Den som nomineres må være bosatt i Norge og være 33 år eller yngre per 31.12.07. Vedkommende må også ha en lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge og personen kan ikke ha fått prisen tidligere.
 
Jobber du for eksempel på hotell, i en hotellkjede eller på restaurant kan du sende inn forslag på deg selv, kollegaer eller andre kandidater.
 
Dette må du sende inn
For at juryen skal få et mest mulig likt vurderingsgrunnlag må følgende opplysninger sendes inn:
 
Navn, adresseinfo, e-post, stilling, arbeidssted, resymé og begrunnelse og bilde.
 
Du kan sende forslag mail til postbox@hsmai.no , eller i vanlig post til til HSMAI, Oscarsgate 81, 0256 Oslo. Konvolutten merkes "Årets Unge".

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen