Vinprofil skifter beite

Vinprofil skifter beite

Martin Erlandsson går fra Treasury Wine Estates.

Trans Nordic Selection har ansatt Martin Erlandsson som Director of Nordic Sales. Erlandsson, som kommer fra jobben som nordisk markedsdirektør i Treasury Wine Estates (tidligere Foster’s Group), starter i sin nye jobb 1. september.

Han blir ansvarlig for salg til de nordiske monopolkjedene samt den nordiske taxfree-sektoren når Trans Nordic Selection skal ekspandere i de nordiske markedene, skriver selskapet i en pressemelding.

– Det skal bli veldig spennende å begynne på denne nye utfordringen sammen med Trans Nordic Selection. Jeg ser fram til å bruke min erfaring til å videreutvikle Trans Nordic Selection, sier Erlandsson.

Han er Master of Science i International Business Administration fra Lund Universitet og har mer enn 12 års erfaring fra vin- og brennevinsbransjen. Erlandsson har jobbet i Treasury Wine Estates i 3,5 år, og arbeidet før det hos Moët Hennessy, Philipson & Söderberg (del av Altia Group, med varemerker som Moët & Chandon, Campari, Baron Philippe de Rothschild och Hennessy) og Unilever. Han har hele tiden jobbet med salg og markedsføring, i de siste seks årene på et nordisk nivå.

– Martin kommer till oss med  bred erfaring fra både vin- og  FMCG-bransjen. Hans utmerkede strategiske ferdigheter og salgskompetanse vil øke vår evne til møte behovene i våre markeder, noe både våre kunder og våre leverandører vil nyte godt av, sier administrerende direktør Ketil Normannseth i Trans Nordic Selection.

Trans Nordic Selection (TNS) er en norskbasert vinleverandør, etablert i 2004. TNS har vært den raskest voksende vinleverandøren i det norske markedet de siste fem årene, og har i det siste begynt å ekspandere til andre markeder i Norden, heter det i pressemeldingen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen