Vinsmaking når det passer deg
Foto: (Istock - IL21)
Vinsmaking i Oslo

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
24 Juni 2025 - 09:06

I samarbeid med Palmer Group arrangerer vi skreddersydde vinsmakinger tilpasset deres ønsker, nivå og interesse. Dere velger selv tema og vanskelighetsgrad, og vi sørger for en uforglemmelig opplevelse med viner fra Palmers brede portefølje. Enten dere er nysgjerrige nybegynnere, erfarne entusiaster, eller en blanding, setter vi sammen et opplegg som passer for dere.

Forslag til temaer:

  • Bli kjent med musserende viner
  • Bli kjent med riesling
  • Chardonnay! Chardonnay! Chardonnay!
  • Vinproduksjon fra A til Å
  • Burgund for viderekommende
  • Røde viner til grillmat

Det er et minimumsantall på 10 personer og maks antall på 34 personer. Det er ikke angrefrist på kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Vi tilbyr to priskategorier, avhengig av hvilke viner dere ønsker:

  • 699 kr per person: 6 nøye utvalgte viner
  • 1 199 kr per person: 6 toppviner

Hovedkursholder er sprudlende Nora Paynter Gundersen, men det er også andre erfarne ansatte i Palmer Group som kan holde kurset. Nora har en fagutdannelse i vin- og brennevin, og et diploma i vinproduksjon fra Sør-Afrika. Hun har erfaring fra restaurant- og utelivsbransjen fra steder som Champagneria, Maaemo og Don Pippo, og har i flere år jobbet i vinimport. Nora er motivert og full av engasjement for menneskene, produktene og opplevelsene hun får møte, smake og delta på.

Hovedkursholder, Nora Paynter Gundersen Foto: Tina Rekdal

Nora gleder seg til å ta dere imot i deres flotte lokaler midt i Oslo sentrum, Lille grensen 7, men har også mulighet til å holde vinsmaking i private hjem i nærheten av Oslo. Ved kurs utenfor Oslo vil reisekostnader og eventuelt opphold komme i tillegg.

For forespørsel, ta kontakt med oss på kurs@aperitif.no

Forsiden akkurat nå
Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Dagens rett

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner

Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her