Weetos som bar

Cerealbarer (sjokoladefiberkjeks) er kommet det siste året på det norske markedet, til glede for travle folk som ønsker et sunt mellommåltidsalternativ. Nå får også barna sin egen bar. Den kjente professor Weetos lanserer norske barns favoritt-frokostblanding i ny drakt.

- Weetos frokostblanding har vært førstevalget blant norske barn de siste årene. Nå kan små munner nyte smaken av boblende grove hvetesjokoladeringer, ikke bare ved frokostbordet men også som mellommåltid. Weetos bar er enkel å spise på vei til trening eller på tur, eller når barna rett og slett har lyst på noe godt. Den er et sunnere alternativ å ha i sekken enn sjokolade, sier Gitte Hannemann Mollan, produktsjef i Jensen & Co.

Mellommåltider - et marked i vekst
I løpet av 10 måneder har cerealbar-produkter tatt 1,5 prosent av det totale cerealmarkedet.
- Etter 5 år er barmarkedet i Storbritannia 15 prosent av det totale cerealmarkedet. Endrede levevaner driver markedet. I Norge er cerealmarkedet det siste året totalt ca 380 mill. kr. Vi anser at potensialet for markedet her blir 57 mill. kr etter 5 år, sier Mollan.

Nydelig sjokoladesmak
Weetos har en meget god sjokoladesmak som vil dekke barnas sjokoladebehov: Sprø, boblende Weetos sjokoladeringer er dekket med masse sjokolade.
100 gr produkt inneholder: 21,7% hvete, 1,6% fiber, 28,5% sukker og underkant av 15% fett. Antall kalorier pr bar er på 88. Pakninger av 6 Weetos bar har en veiledende pris på  27,90 kr og blir plassert i butikkenes frokosthyller.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen