Winemakers Dinner: En helaften med rosévin til sommeren beste råvarer

Winemakers Dinner i Oslo 8. juni

Winemakers Dinner: En helaften med rosévin til sommeren beste råvarer

Det er få drikker som får tankene mot sommer som rosévin. Denne junikvelden inviterer vi til en deilig 6-retters middag med de beste råvarer, spesialkomponert av kjøkkensjefen på Stock restaurant i Bjørvika, Oslo.

Etter en spesiell vår er endelig sommeren ankommet hovedstaden. I takt med at sola varmer mer og dagene blir lengre så er det med stor glede å ønske dere velkommen til en meget sommerlig middag. Det blir intet mindre en seks deilige roséviner i glasset, satt sammen med like mange smakfulle retter på Stock restaurant.

 Vill og vakker natur preger vinmarkene til Les Clos de Pauliles Foto: herve leclair / aspheries.com

Det blir rosévin fra hele fire ulike produsenter representert på denne middagen: Laroche som er velkjent for sine viner fra Chablis, men som også eier vingården Mas la Chevaliere i Languedoc hvor rosévin står i høysetet. Fra samme region kommer også Domaine le Pive som holder til i Camargue. Et område hvor jordsmonnet er preget av sand og nærhet til sjøen som gir ekstra friske og mineralske roséviner. Det blir også en lekker rosévin fra produsenten Cazes' Les Clos de Pauliles som ligger helt på spissen mellom Frankrike og Catalonia mellom appellasjonene Collioure og Banyuls.

I tillegg får vi tre viner fra Château Gassier som holder til i hjertet av Côtes de Provence Sainte-Victoire-appellasjonen. Et område som er berømt for vakker natur og deilig mat og som har spesialisert seg på fantastiske roséviner. Her får du smake ikoniske viner som Coteaux d'aix-en-Provence 2019Les Pas du Moine Rosé 2018 og 946 Rosé 2017

Får vi ikke besøkt Provence i år får vi i hvertfall en smak på det gjennom Gassier sine viner. Foto:  
Romain Ganglion fra AdVini

Vi er så heldige at vi har fått med oss Romain Ganglion fra AdVini. Han skal ta oss gjennom denne kvelden, og dele sin kunnskap om viner og vinhus. Romain har jobbet med mat og drikke på flere kontinenter, på alt fra 5-stjerners hoteller til restauranter som har fått den edle Michelin-stjernen. Han har også studert vinfaget i Bordeaux og sitter dermed på mye meget spennende kompetanse. Etter mange rolige måneder er han mer enn klar nok til å dele sin visdom om rosévin. 

Kjøkkensjefen på Stock i Bjørvika har komponert en svært så lekker meny med hjelp fra Romain. De har sørget for at du får en deilig smaksopplevelse på denne middagen. Dette kan du rett og slett ikke gå glipp av.

Denne middagen vil foregå som tre separate arrangementer, som starter på tre forskjellige tidspunkt: 17.00, 17.45 og 18.30. Påmelding er bindende og det er ikke mulig å bytte til ett av de andre tidspunktene etter påmelding. 

Husk at du som medlem får rabatt på denne middag. Du blir medlem her. 

Covid-19

Våre gjesters helse og sikkerhet er øverst på vår prioriteringsliste, og vi ønsker at du skal føle deg trygg på våre kurs. Vi følger gode rutiner for smittevern etter reglene staten har gitt. Det vil derfor bli noen endringer fra slik våre kurs er blitt gjennomført tidligere. Alle grupper vil sitte med 1 meters avstand mellom hver gjest. Du får kun sitte sammen med dem du har bestilt med. Det vil også bli lagt opp en bordplan, og alle gjester vil få tildelt sitteplasser på forhånd. Derfor er det viktig at de du vil sitte med bestiller sammen. 

 

Kommende kurs

Til toppen