Wolf Blass hedret

En av Australias fremste vinmakere, tyskfødte Wolf Blass, er blitt tildelt Tysklands høyeste utmerkelse - Fortjenesteskorset (Cross of the Order of Merit) - for sin rolle i samarbeidet mellom de to landene.

71 år gamle Blass kom til Australia i 1961 og har vært utrettelig i sin støtte til studentutveksling mellom de to landene samt i den tyske klubben.

Blass har mottatt flere utmerkelser opp gjennom årene, bla som Member in the Order of Australia, men setter utmerkelsen fra hjemlandet høyest.
- Jeg har aldri drømt om at jeg en gang skulle motta denne utmerkelsen, for det er en svært sjelden ære. Jeg kunne sant og si ikke tro det når jeg fikk beskjed om at jeg hadde blitt tildelt denne prisen, for dette er ikke noe som skjer hver dag, sier Blass.

Kilde: www.abc.net.au

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen