Ditt søk gir dessverre ingen treff, prøv gjerne en annen kombinasjon
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Blant 52 nyheter i taxfreehyllene er det noen virkelig lekre bobler å ta med hjem
En akevitt, og et par-tre rødviner, men de fleste andre vinene kan du styre unna - eller kjøpe på polet.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Til denne lune couscoussalat kan du godt bruke rester av pølse eller sågar lammestek
Uansett hva du velger, får de en varm innpakning i den riktig så krydrete couscousen. Hvor krydret den skal være, bestemmer du selv,
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Vinprodusenter står sammen for å beskytte barolo
Mens det tidligere var et skille mellom de moderne baroloprodusentene og de tradisjonelle, er dette skillet på vei til å viskes ut. Nå samler regionens aktører seg om andre oppgaver i kjølvannet av klimaendringene og den økte etterspørselen etter barolo.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Møt Vietto-familien - en typisk vinprodusent i Piemonte
Piemonte handler om tradisjoner som holdes i hevd av en lang rekke familier. Men også disse trykker den nye trenden med enkeltvinmarksviner, MGA, til brystet.
Les hele sakenBlant 52 nyheter i taxfreehyllene er det noen virkelig lekre bobler å ta med hjem
En akevitt, og et par-tre rødviner, men de fleste andre vinene kan du styre unna - eller kjøpe på polet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Til denne lune couscoussalat kan du godt bruke rester av pølse eller sågar lammestek
Uansett hva du velger, får de en varm innpakning i den riktig så krydrete couscousen. Hvor krydret den skal være, bestemmer du selv,
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Oxford Companion to Wine - selve vinbibelen - er nå i ny utgave - også digitalt
Vinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Lag noe søtt og godt med de norske eplene
De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Fisk servert på denne måten får fart på smaksløkene
Torsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Vinprodusenter står sammen for å beskytte barolo
Mens det tidligere var et skille mellom de moderne baroloprodusentene og de tradisjonelle, er dette skillet på vei til å viskes ut. Nå samler regionens aktører seg om andre oppgaver i kjølvannet av klimaendringene og den økte etterspørselen etter barolo.
Les hele saken