Ditt søk gir dessverre ingen treff, prøv gjerne en annen kombinasjon
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Artikler detail - section 11 Dagens rett
Gi fårikålen en pause, denne palestinsk-jordanske lammetradisjonen er både farge- og smaksrik
Mansaf er både et syn for øyet og en fryd for ganen som er forbeholdt de store anledninger. Men som også passer inn i vår lokale søndagsmiddagtradisjon.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
En knallgrønn fiskerett skaper stemning rundt matbordet
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Det er nå vi trenger sommerstemning: Danmark møter Karibia
Med dansktappet rom og dansk hylleblomstlikør som en daiquiri i glasset kan bare høsten komme.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Gi fårikålen en pause, denne palestinsk-jordanske lammetradisjonen er både farge- og smaksrik
Mansaf er både et syn for øyet og en fryd for ganen som er forbeholdt de store anledninger. Men som også passer inn i vår lokale søndagsmiddagtradisjon.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her finner du oktoberutgaven av Apéritif magasin
I denne utgaven av magasinet Apéritif ser vi blant annet på burgundprisene, og spør om det franske kjøkken er dødt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dessert eller til kaffen – den smaker like godt uansett
Eplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lær å smake vin av en proff og bli en ekte hobbyekspert
Lær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Se i saken hvilke viner som venter på deg!
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
En knallgrønn fiskerett skaper stemning rundt matbordet
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Les hele saken