Ditt søk gir dessverre ingen treff, prøv gjerne en annen kombinasjon
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Skreimølje med ny vri
Med vinterens største mirakel, skreien, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriftene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Her er det tomater og daggammelt brød som gjør jobben
Denne tykke og gode suppen er aller best med solmodne tomater, ikke det som finnes mest av nå i januar, men det er fullt mulig å hjelpe til med modningsprosessen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Søndagen blir strålende med flatbiff av reinsdyr på tallerkenen
Reinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
En fyldig suppe som denne kombinerer norske skalldyr med asiatiske ingredienser
Den er dessuten så mettende at du ikke trenger annet enn dessert etterpå.
Les hele sakenSkreimølje med ny vri
Med vinterens største mirakel, skreien, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriftene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Her er det tomater og daggammelt brød som gjør jobben
Denne tykke og gode suppen er aller best med solmodne tomater, ikke det som finnes mest av nå i januar, men det er fullt mulig å hjelpe til med modningsprosessen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Årets morsomste vinsmaking hvor du får "reise" Italia rundt
Har ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Det ble sølv i Bocuse d'Or selv med et gullegg på tallerkenen
Filip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne fiskegrateng føles faktisk litt luksuriøs
Fiskegrateng er en enkel og fin middagsrett som ikke er spesielt vanskelig å snekre sammen. Den er også god å ha i bakhånd når du kommer sent hjem fra jobb og gjerne kan tenke deg noe varmt og lettvint.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Søndagen blir strålende med flatbiff av reinsdyr på tallerkenen
Reinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele saken