Shake alle ingrediensene utenom grapefruktsoda. Sil over i highball med is, topp med grapefruktsoda.
Mjødurtsirup lager du slik
Syltet plommejuice lager du slik
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Shake alle ingrediensene utenom grapefruktsoda. Sil over i highball med is, topp med grapefruktsoda.
Mjødurtsirup lager du slik
Syltet plommejuice lager du slik
Sendt inn av Lene Salbu Talmatch og Odd Fjeldsgaard Rasmussen, Lukket Selskap
En superklassiker av en drink som veldig mange setter stor pris på. Miks den til deg selv og gode venner.
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenHeidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenHar du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele saken