Fukt kanten på et varmebestandig rocksglass.
Ha i kremlikøren og cognacen og fyll opp med sterk, nybrygget kaffe og steamet melk.
Ha evt litt pisket krem på toppen. Dryss litt kanel over til slutt.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Den deilige smaken av afrikansk fruktlikør gir denne kaffedoktoren en ekstra dybde.
Fukt kanten på et varmebestandig rocksglass.
Ha i kremlikøren og cognacen og fyll opp med sterk, nybrygget kaffe og steamet melk.
Ha evt litt pisket krem på toppen. Dryss litt kanel over til slutt.
Sendt inn av Apéritif
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Selvfølgelig skal du servere gløgg i juleitden. Det blir ikke skikkelig jul uten. Denne er kruttsterk og brennhet og varmer helt ut i hårrøttene.
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenEnten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.
Les hele sakenJulesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.
Les hele saken