Fukt kanten på et varmebestandig rocksglass.
Ha i kremlikøren og cognacen og fyll opp med sterk, nybrygget kaffe og steamet melk.
Ha evt litt pisket krem på toppen. Dryss litt kanel over til slutt.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Den deilige smaken av afrikansk fruktlikør gir denne kaffedoktoren en ekstra dybde.
Fukt kanten på et varmebestandig rocksglass.
Ha i kremlikøren og cognacen og fyll opp med sterk, nybrygget kaffe og steamet melk.
Ha evt litt pisket krem på toppen. Dryss litt kanel over til slutt.
Sendt inn av Apéritif
Det beste er å varme vin med krydder dagen før og la det stå kaldt frem til festen for å få fram smakene bedre.
Selvfølgelig skal du servere gløgg i juleitden. Det blir ikke skikkelig jul uten. Denne er kruttsterk og brennhet og varmer helt ut i hårrøttene.
Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.
Les hele sakenVacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.
Les hele sakenTørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele sakenOmelett er noe av det raskeste du kan lage. Denne knallgode oppskriften med fetaost er inspirert av Hellas som vekker gode minner.
Les hele sakenMen det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Les hele saken