Amaretto sour

Amaretto sour

Fremgangsmåte

Ha alle ingredienser i en shaker uten is og tørrshake kraftig. Deretter tilsettes isbiter og drinken shakes på ny. Hell gjennom en sil over i et avkjølt rocksglass.

Tips 1:

Når du bruker eggehvite i en drink, er det viktig å tørrshake først. Det er slik du får utnyttet eggehvitens bindende (og skummende) effekt.

 

 

Tips 2:

Disaronno slapp ut en spesialutgave i samarbeid med Versace denne høsten – julegavetips til den motebevisste?

 

Tips 3:

Bruk gjerne lønnesirup i stedet for sukkerlake for en nyansert dybde i smaken.

 

Tips 4:

Husk å shake uten is først dersom du bruker eggehvite.

 

Tips 5:

Prøv med 50/50 Amaretto og bourbon i oppskriften for mer «kick» i drinken.

Sendt inn av Chris Grøtvedt

4
4/5 etter 65 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen