Amaretto sour

Amaretto sour

Drinker av typen sour er de fleste kjent med, og amaretto sour har lenge vært damenes foretrukne blant de syrligste av drinker.

Fremgangsmåte

Ha alle ingredienser i en shaker uten is og tørrshake kraftig. Deretter tilsettes isbiter og drinken shakes på ny. Hell gjennom en sil over i et avkjølt rocksglass.

Tips 1: Når du bruker eggehvite i en drink, er det viktig å tørrshake først. Det er slik du får utnyttet eggehvitens bindende (og skummende) effekt.

Tips 2: Disaronno slapp ut en spesialutgave i samarbeid med Versace denne høsten – julegavetips til den motebevisste?

 Tips 3: Bruk gjerne lønnesirup i stedet for sukkerlake for en nyansert dybde i smaken.

Tips 4: Husk å shake uten is først dersom du bruker eggehvite.

Tips 5: Prøv med 50/50 Amaretto og bourbon i oppskriften for mer «kick» i drinken.

Vi har også andre oppskrifter med amaretto

Amaretto er perfekt også i desserter

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Chris Grøtvedt

4
4/5 etter 139 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen