Ha eplevodkaen, sitronjuice, monin og eple i en blender uten is og kjør til glatt.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha eplevodkaen, sitronjuice, monin og eple i en blender uten is og kjør til glatt.
Sendt inn av Vigdis Nilssen, Grand bar, Grand Nordic hotell, Tromsø
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Les hele sakenNår du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenGjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.
Les hele saken149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.
Les hele sakenMasse kanel, sjokolade og appelsin sikrer julestemningen sammen med formen på kringlen.
Les hele sakenHer er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele saken