Hell først vodka, så kaffelikør i et rocksglass med is. Klem over litt sitronsaft. Rør godt.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det noen dråper sitronsaft som skaper magien i denne klassiske kombinasjonen av vodka og kaffelikør.
Hell først vodka, så kaffelikør i et rocksglass med is. Klem over litt sitronsaft. Rør godt.
Sendt inn av Apéritif
En superklassiker av en drink som veldig mange setter stor pris på. Miks den til deg selv og gode venner.
Det er ikke så mye som skal til for å gi drinken et preg av halloween, nemlig gulrøtter. Den er så vidt skremmende god at du må ha flere.
Med vinterens største mirakel, skreien, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriftene.
Les hele sakenDenne tykke og gode suppen er aller best med solmodne tomater, ikke det som finnes mest av nå i januar, men det er fullt mulig å hjelpe til med modningsprosessen.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenFiskegrateng er en enkel og fin middagsrett som ikke er spesielt vanskelig å snekre sammen. Den er også god å ha i bakhånd når du kommer sent hjem fra jobb og gjerne kan tenke deg noe varmt og lettvint.
Les hele sakenReinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele saken