Earl Grey Martini
Magnus Høydal

Earl Grey Martini

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en cocktaishaker med is, shake hardt, smak til og sil over avkjølt cocktailglass. Garner med sitronskall.
 
Earl-Grey Gin:
For å infusere gin med Earl Grey, bruk ca 6-8 teposer per 1/2 liter gin, la det trekke i en glassbeholder i 2-4 timer, og fjern teposene.
 
Gommesirup:
Sukkerlake laget av 1 del sukker og 1 del vann som varmes opp og røres til alt sukkeret er oppløst. Avkjøl.
 
Tips: Legg en tynn skive sitron eller appelsin oppi og dryss over litt finmalt Eral Grey-te.
 

Sendt inn av Magnus Høydal

Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6