Gin sour a la Publiko drinkoppskrift
Publiko

Gin sour a la Publiko drinkoppskrift

Gin sour er nesten en utryddet drink. Det er nemlig en av de virkelig klassiske gindrinkene som regjerte før sodavann ble oppfunnet på midten av 1800-tallet.

Fremgangsmåte

  1. Shake alt sammen uten is, for å få opp skummet med egget.
  2. Shake deretter med is. 
  3. Sil alt over i et glass fylt med is.
  4. Garner med tørket lime, agurk skåret i skiver og svart grovkvernet pepper.

Honningvann: 
50/50 honning og kokende vann, røres ut. Avkjøl og oppbevar på flaske i kjøleskap.

 

Sukkerlake:

50/50 sukker og kokende vann. Rør til alle sukkerkorn er oppløst. Avkjøl og oppbevar på flaske i kjøleskap.

 

Se våre andre oppskrifter på syrlige gindrinker

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Publiko

Forsiden akkurat nå
Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken