Gin sour a la Publiko

Gin sour a la Publiko

Om du ikke har vært borti gin sour før, er det ikke så rart for det er en nesten utryddet drink. Det er nemlig en av de virkelig klassiske gindrinkene som regjerte før sodavann ble oppfunnet på midten av 1800-tallet.

Fremgangsmåte

Shake alt sammen uten is, for å få opp skummet med egget. Shake deretter med is. Sil alt over i et glass fylt med is.

Garner med tørket lime, agurk skåret i skiver og svart grovkvernet pepper.

Honningvann:
50/50 honning og kokende vann, røres ut. Avkjøl og oppbevar på flaske i kjøleskap.

 

Sukkerlake:

50/50 sukker og kokende vann. Rør til alle sukkerkorn er oppløst. Avkjøl og oppbevar på flaske i kjøleskap.

 

Se våre andre oppskrifter på syrlige gindrinker

 

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Publiko

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen