Hell mye is i shakeren. Ha i cognac og likør, og rist godt. Hell i et glass med høy stett og fyll opp med kald champagne.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hell mye is i shakeren. Ha i cognac og likør, og rist godt. Hell i et glass med høy stett og fyll opp med kald champagne.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Martell
Om du ikke er ihuga akevittelsker, har du helt sikkert litt akevitt til overs. Det kommer godt med til denne vrien på en champagnecocktail.
En akevitt, og et par-tre rødviner, men de fleste andre vinene kan du styre unna - eller kjøpe på polet.
Les hele sakenUansett hva du velger, får de en varm innpakning i den riktig så krydrete couscousen. Hvor krydret den skal være, bestemmer du selv,
Les hele sakenVinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.
Les hele sakenDe norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.
Les hele sakenSmak hvorfor viner fra Burgund og Limoux er så ettertraktet blant vinelskere verden over.
Les hele sakenMens det tidligere var et skille mellom de moderne baroloprodusentene og de tradisjonelle, er dette skillet på vei til å viskes ut. Nå samler regionens aktører seg om andre oppgaver i kjølvannet av klimaendringene og den økte etterspørselen etter barolo.
Les hele saken